8 лют. 2017 16:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

60

0

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці!

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці!

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці!


Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці!

 Улюбленці вінницької публіки – Національний балет Грузії «СУХІШВІЛІ» - напередодні свята 8 Березня порадує вінничан грандіозним концертом, що стане одою танцю, граційності, мужності і свободи.

4 березня о 19.00 у Будинку офіцерів вінничан чекає феєрична концертна програма, до якої увійшли найкращі грузинські народні танці і авторські постановки Національного балету Грузії «СУХІШВІЛІ».

- 100 танцюристів на сцені, більше 2500 унікальних костюмів! Будуть небезпечні танці гарячих грузинських чоловіків-воїнів, трепетні виступи граційних дівчат і запальна та мелодійна грузинська музика! – розповідають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«Восьме диво світу», «Небезпечні танці грузинських чоловіків», «Шторм на сцені», «Чари із Грузії», «Грузинські артисти – сама досконалість. Це навіть не танець, це – політ», – саме так про «СУХІШВІЛІ» пише міжнародна преса. І це, без перебільшення, правда!!!

Спробуйте підстрибнути, згрупувавшись у повітрі. Потім впадіть на підлогу прямо на коліна і підхопіться знову, щоб повторити все знову і знову! Виконайте оберти на пальцях у м'яких чоботах з такою швидкістю, щоб ніхто не встиг роздивитися ваше обличчя. І відразу обертайтеся на колінах по периметру сцени. Зачаруйте прекрасних дам, що спокійно і грайливо спостерігають за вашим сміливим танцем, ціль якого – завоювати їхню прихильність…

Дві з половиною години концерту «СУХІШВІЛІ» пролітають немов секунди, перш ніж встигаєш вирішити, на що звернути особливу увагу, чим захоплюватися більше: багатими традиціями Грузії, музикою, розкішними костюмами, вражаючою майстерністю чи неймовірною технічністю танцюристів.

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці!

Кожен концерт Національного балету Грузії «СУХІШВІЛІ» - це безмежний океан насолоди, краси і захвату!

За понад 70 років існування Національний балет Грузії «СУХІШВІЛІ» провів більше 250 турне і 14 разів об'їздив 3 континенти та 95 країн. Колектив виступав у найкращих залах світу: «Ла Скала», Лондонський Королівський Альберт-Холл, паризький Palais des Congrès, нью-йоркська «Метрополітен-опера» та на інших великих сценах.

Їхні концерти постійно відвідують видатні особистості, монархи, діячі мистецтва, політики, зірки світового кіно і спорту. Вони танцювали для королеви Англії, іспанських монархів, Джона Кеннеді, Індіри Ганді, Сержа Лифаря, Іва Монтана, Жана Маре, Пеле та багатьох інших. Саме «СУХІШВІЛІ» стали улюбленим колективом Сталіна, Рузвельта та Черчилля!

З 2000 року колективом керують онуки засновників - Ніно та Іліко Сухішвілі. І щоразу їм вдається дивувати глядачів, наповнюючи концертні програми новими цікавими постановками і неочікуваними сюрпризами.

Не пропустіть 4 березня о 19.00 у Будинку офіцерів новий концерт Національного балету Грузії «СУХІШВІЛІ» у Вінниці! Це буде незабутня зустріч з прекрасним мистецтвом, пройнята духом свободи, честі і гордості сміливого грузинського народу!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у  касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТЦ «Петроцентр», ТСК «Магігранд» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 2

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 3 

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 4

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 5

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 6

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 7

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 8

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 9

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 10

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 11

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 12

Національний балет Грузії «Cухішвілі» 4 березня з новими гастролями у Вінниці! - фото 13

 

Фото та відео надані організаторами концерту

title

title