13 груд. 2021 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

204

0

Найкраща піца в Дніпрі - рейтинг закладів

Найкраща піца в Дніпрі - рейтинг закладів

У Дніпрі є кілька закладів, які готують піцу та пропонують послугу її доставки


У наш час свіжа, гаряча піца - важливий атрибут вечірніх посиденьок. Великою популярністю користуються заклади, які доставляють їжу додому. Найпопулярнішим рестораном для замовлення піци серед мешканців та гостей Дніпра визнано «Монопіцу», а оформити замовлення можна на його сайті https://dnipro.monopizza.com.ua/ru.

Пицца и доставка

Де замовити піцу

У Дніпрі є кілька закладів, які готують піцу та пропонують послугу її доставки.

Monopizza

На першому місці серед закладів, які доставляють піцу, стоїть «Монопіца». Кухарі готують десятки страв, як класичні (Маргариту, Пепероні) так і екзотичні - з прошутто. Жителі Дніпра відзначають вишуканий смак, різноманітне меню, якісне виконання роботи та швидку доставку. Доставка здійснюється безкоштовно від суми замовлення 150 грн.

El Pizza

Заклад оснащений сучасним обладнанням, а кухарі готують 15 різновидів піци. Доставка здійснюється з 10 до 21 години, при цьому вона може бути безкоштовною у разі якщо:

  • чек від 200 гривень, а місце призначення знаходиться в радіусі 3 кілометри;
  • чек від 400 гривень та місце призначення у радіусі 6 кілометрів.

У більш віддалені райони доставка не проводиться.

«Метрополь»

У цьому закладі готують піцу на базі тонкошарового коржа, доповнюючи його різними начинками. Головна особливість ресторану - те, що страву готують при відвідувачі. Вартість доставки залежить від страви та відстані, умови слід уточнити у менеджера при замовленні. Служба доставки працює з 10:00 до 22:00.

«Джузеппе»

У даній тратторії будь-який бажаючий може замовити піцу на свій смак, адже кухарі готують страву з різним поєднанням продуктів. Все, що потрібно, - при замовленні сказати, що саме додати до страви. Доставка працює з 10:00 до 22:00, але вона платна.

«Римські пекарні»

Pizza-bar є відкритим для відвідування до 23:00. Найпопулярнішими є піци:

  • 4 сири;
  • м'ясна;
  • фірмова «Від бабусі Берлусконі».

При замовленні від 200 гривень кур'єр доставляє страву безкоштовно.

Переваги «Монопіци»

Мужчина пошел за пиццой и разбогател | ВЕСТИ

Головна особливість «Монопіцци» - постійні знижки на 3 мінливі позиції в меню. Завдяки цьому гості закладу можуть придбати страву вдвічі дешевше. Доставка страв здійснюється безкоштовно на території всього міста.

Приготування піци автоматизоване. Заклад оснащений спеціалізованими конвеєрами, тістомісами та тестерами, сучасними печами. Завдяки сучасному обладнанню, кухарі досягли таких переваг:

  • піца готується протягом 7 хвилин;
  • страва рівномірно пропікається та відповідає всім кулінарним стандартам;
  • виключено спалювання.

Кухарі дотримуються класичних рецептів італійської кухні, тому саме в цьому ресторані можна скуштувати піцу чи фокаччу, як на історичній батьківщині цих страв.

Приготування піци починається лише після оформлення замовлення, тому ви завжди отримаєте лише свіжу страву. Його акуратно запакують у термосумку, щоб ви змогли насолодитися ним у гарячому вигляді.