23 верес. 2022 09:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Політика
0

152

0

«Не витримала й посипалась»: Зеленський прокоментував російське рішення про мобілізацію

«Не витримала й посипалась»: Зеленський прокоментував російське рішення про мобілізацію

Російське рішення про мобілізацію – це відверте визнання, що їхня кадрова армія, яку десятиліттями готували до загарбання чужого, не витримала й посипалась


«Не витримала й посипалась»: Зеленський прокоментував російське рішення про мобілізацію

Російське рішення про мобілізацію – це відверте визнання, що їхня кадрова армія, яку десятиліттями готували до загарбання чужого, не витримала й посипалась. Про це під час традиційного звернення до українців заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Хочу сказати сьогодні особливі слова вдячності. Вдячності всім нашим людям, які захищають нашу державу, захищають незалежність.

Україна вистояла після повномасштабного нападу Росії. Україна змогла об'єднати світ навколо боротьби за свободу. Україна змогла звільнити значну частину території, на яку зайшли російські війська. Україна звільняє людей з російського полону. І Україна змогла змінити перебіг війни так, що кожен окупант, навіть найбільш неадекватний, відчув, що ми можемо перемогти й рухаємося до перемоги. Я дякую кожному й кожній, хто воює та працює заради цього! Заради нашої перемоги.

Саме на факт української сили реагує керівництво Росії, яке змінює тактику й намагається втягнути у війну ще більше російських громадян і ресурсів.

Російське рішення про мобілізацію – це відверте визнання, що їхня кадрова армія, яку десятиліттями готували до загарбання чужого, не витримала й посипалась. І тепер через мобілізацію війна Росії проти України для більшості громадян Росії – це не щось там на ТБ чи в Інтернеті, а те, що зайшло в кожен російський дім», - йдеться в заяві.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title

title