15 квіт. 2016 17:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

61

0

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!»

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!»

 До Вінниці приїдуть з концертом "НеАнгели"


«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!»

 Триває всеукраїнський тур «Серце» гурту «НеАнгели», присвячений 10-річчю найпопулярнішого поп-дуету України на сцені.

Вже цієї неділі, 17 квітня, о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів всі вінничани та гості міста будуть насолоджуватися вродою і неймовірними голосами незмінних солісток гурту - Слави і Вікторії. А у ексклюзивних відео, що будуть показані під час концерту, глядачі зможуть побачити, скільки труднощів і радощів залишається за кадром у житті співачок, що виросли у простих родинах, але змогли, переборовши всі перешкоди, стати поп-дівами, яких обожнюють мільйони.

- Вперше за весь час існування групи ми відверто розкажемо про найбільш яскраві і складні моменти, які траплялися з нами за всі 10 років нашого творчого шляху. Про ту нелюдську, а точніше - неагельську працю, яка знадобилася нам для того, щоб стати тими, ким ми є, – говорить Слава. - Найцікавіше завжди залишається за кадром. У відвідувачів великого ювілейного шоу «Серце» є унікальний шанс відчути чарівну атмосферу закулісся і власними очима побачити те, що раніше було доступно лише нашій команді. Спеціально для вас ми відкриваємо завісу таємниці!

Поки Вінниця з нетерпінням чекає недільного концерту «НеАнгелів» у рідному місті, пропонуємо вам інтерв’ю Славипро те, як експресивним солісткам вдається вже 10 років уживатися в одному колективі і як через тиждень після народження дітей Слава виходила на сцену.

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!»

— Славо, цього року групі «НеАнгели» виповниться десять років. За цей час ваш склад не змінився…

— Якщо ми досі разом, значить, все робили ці десять років правильно. Це правда, що “НеАнгели” - єдиний жіночий колектив, який залишився у тому ж складі, у якому й починав. Віка — добра людина. Хоча на нашому шляху часто трапляються люди, які хочуть нас посварити.

— Їм це вдавалося?

— Траплялося, що ми не розмовляли, і навіть на гастролі їхали у різних вагонах. Але таке трапляється навіть у сім’ях, коли люди багато часу разом.

— Славо, ви - мати двох маленьких дітей. Певно, продюсер Юрій Нікітін не був у захваті через ваші вагітності і пологи?

— Ага, «я беременна, это временно» (сміється). Коли я завагітніла, просила його оголосити кастинг на той період, поки я буду у декреті. Це ж бізнес, його робота.

— Не боялися, що хтось займе ваше місце у “НеАнгелах”?

— Це неможливо! Бо колектив “НеАнгели” — це Слава і Віка. Віка і Слава.

 

— Славо, кілька років тому у пресі з’явилися фото, на яких було видно, як вас побив ваш коханий. Це був справжній шок для усіх…

— Він був старшим за мене на 11 років, розповідав, що так і має бути. Щось не так — давав запотиличника. Побачив по телевізору, що поруч зі мною інший чоловік, і все… Я не мала права дивитися на іншого чоловіка, тільки в підлогу. Хоча сам гуляв наліво-направо… Він мене бив, але я все одно поверталася до нього. При цьому він мені казав — кому ти потрібна! Я важила лише 47 кілограмів, а мені казав, що у мене завелика попа.

— Довго ви жили з цим чоловіком?

— Три роки. Раніше не розуміла жінок, на яких чоловік підіймав руку, не розуміла, як після цього можна з ним жити під одним дахом і лягати у ліжко, аж поки сама не опинилася у такій ситуації. Від такого дуже складно піти! Жінка боїться. І повертається знову до свого тирана. Я одного дня приходила, розфарбована синцями, а наступного ми знову були разом… Мені пощастило, що він зацікавився якоюсь жінкою.

— То вам вдалося втекти?

— Не просто втекти, а ще й вийти заміж. Хоча це був дивний вчинок з мого боку. Заміж мене ніхто не брав, а мій давній друг запропонував мені “зняти з мене вінок нешлюбності”. Рік ми прожили у шлюбі. Потім я пішла до іншого… Після нього я вийшла заміж за Едгара.

 

— Ви - одна з небагатьох представниць шоу-бізнесу, яка не соромиться сказати, що привела свою зовнішність до ладу за допомогою хірургічних маніпуляцій.

— У дитинстві я була рудою і з веснянками. Діти мене обзивали “іржавою” і “конопатою”. Мене дратувало моє ластовиння на обличчі. Тому мені страшенно хотілося змінитися. Мені не подобався мій ніс — він був з горбинкою. А стосовно грудей, то, мені здається, гарні великі груди хоче мати кожна жінка. Коли у мене з’явилася фінансова можливість, я собі все це зробила. Тоді мені був 21 рік. Нікітін дав лише тиждень на реабілітацію. Коли після операції зняли пластир з носа, я була схожа на панду. Фотографувала себе і плакала.

— Ваш нинішній чоловік - Едгар Камінський - відомий спеціаліст з пластичної хірургії грудей. Ревнуєте його?

— На жаль, є багато пацієнток, які через свою невихованість можуть надіслати фото своїх грудей о… третій годині ночі. Наші телефони лежать під подушкою, я можу сплутати телефон і відкрити смс-повідомлення. А там…

— Мабуть, перші місяці було важко з цим змиритися? Довго притиралися?

— Ми кохаємо одне одного. З цим чоловіком легко і комфортно. Маю з чим порівняти, бо у моєму житті було багато чоловіків. Едгар — спокійний. З моїм дурнуватим характером не кожен витримав би. А він може мене лише єдиним словом заспокоїти. І я перестаю кричати на нього. Він — та людина, яка мені потрібна.

 

— Дехто з жінок боїться народжувати, а ви одне дитя за другим…

— О… (сміється). Мій чоловік мріє про сімох. З таким чоловіком мені не страшно. Якщо жінка поруч з чоловіком, якому довіряє і в якому впевнена, немає чого боятися. У моєму випадку тим більше не було чого боятися. Дружиною Едгара я стала у 30-річному віці. Він освідчився мені через три місяці після нашого знайомства. У той час я і завагітніла.

— Як ви познайомилися?

— Коли його побачила — це був спортивний інтерес. На той час я була вже вільна, а переді мною стояв молодий, цікавий і красивий чоловік. Як кажуть, мені не було що втрачати. Хоча раніше так ніколи не поводилася. Сама написала йому есемеску. Хоча раніше писали завжди мені. А він взагалі не збирався зі мною зустрічатися. Я його назвала… геєм (сміється). Його це зачепило, і він запропонував зустрітися. Ми зустрілися, повечеряли. Тоді мені знову здалося, що він — нетрадиційної орієнтації. Він виглядав аж надто доглянутим. Вранці я поїхала на гастролі. А коли повернулася, запросила Едгара на день народження до свого приятеля, який належить до людей нетрадиційної орієнтації. У цій компанії майже всі були “нетрадиційними”. На моє велике здивування, Едгар тримався моєї спідниці (сміється). Почувався некомфортно. У той вечір ми поїхали до мене. Лише тоді я переконалася, що він — не гей. Відтоді ми разом.

 

— Коли два роки тому у вас народився перший син, ви й далі продовжували гастролювати. Дуже скоро настала друга вагітність. Чи не важко було?

— Друга вагітність проходила набагато легше, ніж перша. Хоча під час першої до восьми місяців і співала, і танцювала на сцені. Під час другої робила те саме. Мабуть, через те, що багато років це робила, тому й звикла до такого режиму і відмовитися не могла.

— Мало не до останнього дня перед пологами їздили за кермом. Не боялися?

— Це під час другої вагітності я вже цього не робила, а під час першої сама приїхала у пологовий будинок. Чоловік у той час був на роботі. Я приїхала на плановий огляд. А ще мала море справ: треба було свекруху додому відвезти, ще кудись поїхати. А мені кажуть: ми вас залишаємо тут. Просилася, що зараз все зроблю, а ввечері приїду. Добре, що мене не відпустили. Через п’ять годин народила.

— Кажуть, свого часу ви хотіли усиновити дитину. Це правда?

— Правда. Коли жінка не може завагітніти, такі думки рояться у голові. З першим чоловіком я не могла завагітніти, тому хотіла усиновити дитину. Потім зустріла Едгара і через три місяці – дві смужки. Але думку стосовно усиновлення не відкидаю досі. Чоловік не має нічого проти.

 

Не пропустіть концерт гурту «НеАнгели» 17 квітня о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів!

Квитки можна придбати у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, на сайті http://bilet.vn.uaта за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».Пригощає ресторан «Тифліс».

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 2

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 3 

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 4 

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 5

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 6

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 7

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 8

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 9

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 10

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 11

«НеАнгели» 17 квітня у Вінниці: «Будемо співати і розкривати один одному свої серця!» - фото 12

 

title

title

title

title

title

title