14 січ. 2017 09:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

115

0

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат»

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат»

 Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат»  


Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат»

Знаменитий Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» представляє у Вінниці: продовження нашумілої комедії для дорослих «Пикник озабоченных, или А-ля кобеля-2»!

31 березня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського герої найяскравішої прем'єри театрального сезону 2016 повернуться, аби показати, чим закінчилися їхні шалені любовні історії.

Головна «родзинка» нової комедії «Пикникозабоченных, или А-ля кобеля-2» у тому, що вона буде однаково цікавою і тим, хто бачив першу виставу «А-ля кобеля», і тим, хто з якихось причин її пропустив. Це як «День радіо» і «День виборів» «Квартету І».

Вистави пов’язані між собою загальними героями, але пропоновані обставини і сюжет – абсолютно самостійні!

Цього разу трійця нерозлучних друзів — Слава, Міша і Сергій — вирішили злитися з природою, щоб у компанії своїх пасій продовжити вічний творчий пошук любові, сексу і сімейного щастя. Але чи можна одержати всі три опції в одному пакеті, не випробувавши на собі п'ять типів принижень і не зруйнувавши роки багаторічної дружби?..

Відро тонкого гумору, дві чайні ложки здорового цинізму і щіпка щиросердечної лірики — у новому хітовому коктейлі від «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» буде все!

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат»

-Назва других «Кобелів» народилася швидше, ніж сама вистава. Як тільки ми придумали історію про пікнік, Слава одразу скаламбурив на рахунок Братів Стругацьких «Пикник на обочине» і у нас вийшов «Пикникозабоченных», -відзначає актор Михайло Співаковський.

У «Пікніку» режисери побудували нову театральну парадигму: перемістили місце дії в інші проблеми й обставини, додали трохи нових персонажів, трохи перцю і змінили звичну для глядачів першу концепцію «А-ля кобеля». Спробували зробити щось нове.

-Ця вистава гарна тим, що вона неоднозначно показує чоловічу і жіночу сторони, - говорить актор Сергій Федорчук. - Жінки у залі вболівають за жінок на сцені, чоловіки - за чоловіків. Напевно, тому комедія і підкорює серця глядачів, що кожний може знайти свою сторону і за неї вболівати.

Вистава «Пикникозабоченных, или А-ля кобеля-2» здобула одразу три премії на фестивалі «Театральна сесія-2014».

Актори не просто вражаюче переконливо грають, а буквально живуть на сцені, тому готуйтеся на дві години опинитися біля багаття у справжньому лісі, побачити ріку, сосни і… мужиків з вудками) Атмосфера дружби, товариства, небайдужості і кохання!!!

За традицією «ЧОРНОГО КВАДРАТУ» вінничан чекають відверті історії стосунків, що добре знайомі більшості пар, тож співпереживати героям і пізнавати у них себе, глядачі будуть стовідсотково!

Тонкий гумор, повне відчуття присутності, чудова гра, вдала імпровізація, шикарні фрази, вміле поєднання пікантної комедії і душевних романтичних моментів - задоволення після перегляду гарантоване всім!

Не пропустіть нову комедію для дорослих «Пикникозабоченных, или А-ля кобеля-2» театру «ЧОРНИЙ КВАДРАТ» 31 березня  о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Вартість квитків – 190-350 гривень. Поспішайте придбати, адже «Чорний Квадрат» завжди збирає аншлаги!

Купуйте квитки в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, запитуйте у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Магігранду» і «Петроцентру» та за телефонами безкоштовної жоставки: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 2

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 3

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 4

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 5

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 6

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 7

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 8

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 9

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 10

Нову комедію для дорослих 31 березня привезе у Вінницю театр «Чорний Квадрат» - фото 11

title