2 черв. 2020 18:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

158

0

Новий керівник поліції Вінниччини прокоментував «кадрові» зміни

Новий керівник поліції Вінниччини прокоментував «кадрові» зміни

Іщенко, якого призначили на посаду 1 червня, планує розібратися в кожному керівникові, перш ніж приймати рішення


Новий керівник поліції Вінниччини прокоментував «кадрові» зміни

В управлінні Націполіції Вінницької області поки що не планують проводити кадрові зміни. Іван Іщенко, якого призначили на посаду 1 червня, планує розібратися в кожному керівникові, перш ніж приймати рішення. Щодо звільнених двох заступників, вони продовжують працювати, поки триває службове розслідування.

Про це Іван Іщенко розповів під час пресконференції 2 червня.

«Я не можу зробити відразу ж таких кадрових рішень. І вважаю, що це було б неправильно. В мене є певний досвід управлінської діяльності. Потрібен деякий час для того, щоб розібратися в кожному керівнику Вінницької поліції. Якщо будуть потрібні якісь кадрові зміни, я їх проведу. Якщо не будуть потрібні, то будуть працювати місцеві керівники, якщо мене буде влаштовувати їх професійна діяльність. Поки що ніяких кадрових рішень не приймаю», – розповів поліцейський журналістам.

Також він повідомив, що звільнені заступники поки що продовжують працювати.

«На цю хвилину на посаді заступника з кримінальної поліції – Цимбалюк. Національною поліцією України проводиться службове розслідування. Поки що, немає документів, щоб його звільнити», – повідомив Іван Іщенко.

Під час своєї першої пресконференції новий начальник поліції Вінниччини розповів участь подіях 2-го травня 2014-го року в Одесі. Він каже, що тоді особисто затримував прибічників «русского мира» та виконував функції задля захисту української державності в місті. Також він повідомив журналістам, що батюшку церкви московського патріархату звільнили з штату поліції у Вінницькій області. Розказав, що планує перевезти свою родину у Вінницю.

Нагадаємо, 29-го травня з посади начальника Національної поліції Вінницької області звільнили Юрія Педоса та, за повідомленням Нацполіції, його заступника – Олександра Цимбалюка. Це рішення пов’язують також з подіями того ж дня в Броварах, де сталася перестрілка між легальними та нелегальними перевізниками. Тоді затримали також учасників з Вінниці.

Згодом з’ясувалося, що Юрія Педоса призначили на посаду Радника Голови Нацполіції з питань впровадження інституту кримінальних проступків.

Вінниця.info