10 трав. 2016 14:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

212

0

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці!

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці!

 Олег Винник виступить у Вінниці з додатковим концертом


Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці!

 «Счастьямного не бывает!» - не просто одна з найпопулярніших пісень Олега Винника, а й головний девіз для всіх його шанувальників. Цього унікального співака настільки любить публіка, що з кожним концертом встановлює все нові і нові рекорди, миттєво розкуповуючи квитки на його виступи.

Про те, що 25 травня на вінницькому концерті Олега Винника буде абсолютний аншлаг стало відомо за місяць до виступу – у продажу не залишилось жодного квитка! А дзвінки від шанувальників, що жадали почути улюбленого артиста у рідній Вінниці, все надходили і надходили, тому організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» - вмовили Олега Винника залишитися ще на день у Вінниці і дати додатковий концерт 26 травня о 19.00 у Будинку офіцерів.

– Олег Винник – артист, якого Вінниця обожнює. Ми надзвичайно щасливі, що Олег Винник погодився ще на день залишитись у Вінниці, аби 26 травня дати додатковий концерт для шанувальників, які мріяли почути його прекрасний голос і улюблені пісні наживо, - відзначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Відтак, спільно з Олегом Винником ми встановимо другий рекорд у Вінниці! Адже за останні роки два концерти поспіль у місті не давав жоден артист, а щастя чути головного Містера Щастя країни протягом двох днів у новому турі співака мала лише столиця.

 Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці!

26 травня під час додаткового концерту у Вінниці Олег Винник виконає всі свої найкращі пісні, які надихають, сповнюють світлом, добром і любов’ю серця мільйонів українців. Прозвучать як знані хіти, так і абсолютно нові пісні: «Зрада», «Як ти там?», «Ще мить» , «Какбудтонежность», «Ещевчера», «Птица», «Мати каже правду», «Нецілована», «Каменнаяночь», «Возьмименя в свойплен», «Нино», «Не ты», «Развеможно», «Хочу на берег океана», «Па-па», «Я не устану», «Мої батьки», «Здравствуй невеста», «Счастье», «Вовчиця», «Ангел», «Кто я?», «Плачутиконы», «Любимая» та багато інших.

Крім прекрасної музики на концерті буде багато незабутнього спілкування з шанувальниками, адже саме це трепетне відношення до кожного глядача і невимовна щирість – якості, які відрізняють Олега Винника від інших артистів, те, за що його люблять усі: і жінки, і діти, і чоловіки.

Черговим доказом по-справжньому народної любові стала телеверсія концерту співака у столичному Палаці «Україна», яку нещодавно на телеканалі «Інтер» подивилася рекордна кількість глядачів. Результат здивував навіть бувалих телевізійних босів! Частка перегляду - 12,5! За останні роки жоден сольний концерт жодного українського артиста не показав такий результат! 

Олег Винник настільки стрімко увірвався на український музичний Олімп, що преса щоразу засипає співака одними й тими ж запитаннями: у чому секрет успіху, який рецепт такої небаченої популярності? А секрет насправді простий – у щирості душі і любові до своєї музики і своїх глядачів.

– Я щиро люблю те, що роблю! Я віддав своє серце сцені і слухачам, для яких співаю. Це мій хрест. Спасибі Богові, за те, що дав мені таку можливість – розказати про свої почуття у творчості. Це стало змістом мого життя, - зізнається Олег Винник. - На сцені я завжди віддаюся людям на сто відсотків, тому що розумію, що хочу щодня ділитися часткою любові, яка дається зверху. Віддавати і відчувати, що людям необхідно те, що ти створюєш у цьому житті!

Квитки на додатковий вінницький концерт Олега Винника, що26 травня о 19.00 пройде у Будинку офіцерів, можна придбати на сайтіhttp://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та за телефоном безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці: (0432)57-55-55.

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 2

 Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 3

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 4

 Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 5

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 6

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 7

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 8

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 9

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 10

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 11

Олег Винник 26 травня дасть додатковий концерт у Вінниці! - фото 12

 

title

title

title