29 верес. 2017 17:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

120

0

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці

 Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці


Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці

 Улюбленець мільйонів, Золотий голос України, народний артист Олександр Пономарьов вже наступного тижня приїде у Вінницю!

 Великий сольний концерт головного романтика України пройде у понеділок, 9 жовтня, о 19.00 у Будинку офіцерів у рамках туру «Полонила ти».

Вінничан чекають виняткові прем’єри: «Полонений», «Весна», «Недозволена» та всі найулюбленіші хіти - від «Зіроньки», «Серденька», «Він чекає на неї», «Варто, чи ні», «Ти моя», «Ніченькою темною», «Чомусь так гірко плакала вона» до «Я люблю тільки тебе», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Мамі», «Заспіваймо пісню за Україну».

Концерт Олександра Пономарьова - це унікальний шанс наживо почути добре знайомі пісні, познайомиться з новими і згадати всі ті щасливі моменти, які кожен із нас переживав під музику головного романтика України.

Вже більше 20 років Олександр Пономарьов утримує звання кращого співака України. Рівних йому дійсно немає! Ні по силі голосу, ні по вмінню кожною піснею полонити серця слухачів.

Флюїди романтики і любові на його концертах просто зашкалюють! Адже про любов і найпотаємніші почуття ніхто так не вміє співати, як Олександр Пономарьов! Його пісні вивертають душу і беруть за живе. А від унікального сильного голосу по тілу біжать мурашки!

За 20 років на сцені Олександр Пономарьов завоював рекордну кількість високих титулів і звань у області музики: народний артист України, Золотий голос української естради, багаторазовий переможець номінації «Людина року» і «Кращий співак», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на «Євробаченні», тричі зірковий тренер телешоу «Голос країни».

Своєю неймовірною енергетикою він заряджає кожного, хто опиняється поруч. Та головним козирем чудового артиста є, звичайно ж, його гарний, насичений вокальними відтінками голос. На концертах переповнена зала слухає його чуттєвий спів, не стримуючи сліз, вслухаючись у кожну нотку, що звучить зі сцени.

 Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці

Приходьте 9 жовтня о 19.00 у Будинок офіцерів, аби наживо почути від Олександра Пономарьов ексклюзивне зізнання у коханні для всієї Вінниці! На грандіозному святі музики, позитивних емоцій і зворушливих одкровень наші серця будуть битися в унісон!

Поспішайте придбати квитки (від 200 до 580 гривень) на сайті bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 2

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 3

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 4 

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 5

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 6

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 7

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 8

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 9

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 10

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 11 

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 12 

Олександр Пономарьов через тиждень заспіває для Вінниці - фото 13 

title

title

title