23 жовт. 2017 09:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Інтерв'ю
0

466

0

Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю

Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю

 Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю


Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю

 Найвідоміший «Вінницький перець», актор «Країни У», «Одного разу під Полтавою» та спецкор для «Чисто News». Ми знаємо його з екранів телевізорів як «свого» дільничного, а у рідному місті – як найвеселішого ведучого весіль і концертів. Інтерв’ю з Олександром Теренчуком – спеціально для читачів Вінниця.info.

- Як почалася співпраця із студією «95 Квартал»? Чи проходили кастинг на роль дільничного?

- Свого часу компанія «Драйв Продакшн» спільно із «95 Кварталом» почала знімати «Країну У». Було дуже просто, без кастингу. Зателефонували і сказали приїхати для того, щоб зіграти перший невеличкий скетч… Одразу відзняли два епізоди. З цього все і почалось. Потім з’явився такий продукт як «Одного разу під Полтавою».

Знаєте, актору важко грати, коли його персонаж не реалістичний. Мабуть, кожен зустрічав на дорозі поліцейського чи раніше ДАІ-шника, то перевтілитися у дільничного мені було не важко: зібрав в одному образі риси людей, яких я бачив у цій професії.

- Чи не плануєте разом із сім’єю перебратися до Києва?

- Не хочу. Вінниця для мене стала рідним містом. Я завжди кажу, що до Києва автомобілем 2 години, а потягом «Хюндай» - 2,5 години. Поки що немає конкретних пропозицій, задля яких обов’язковим було б проживання саме в столиці. Можливо, з часом будуть, а зараз я встигаю робити все те, що мені пропонують з акторського напрямку, - їздити з Вінниці до Києва.

Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю

- Як ви все встигаєте?

- У мене є гарний вислів: порядок завжди б’є клас. І цього я привчаю свого сина. Хто записує, що як і коли треба зробити, той досягне більше результату, ніж той, хто цього не робить. Я не можу сказати, що все встигаю. Просто стараюся мати гарний результат.

Наприклад, в цьому році через «Лігу сміху» дуже мало часу проводив із сім’єю. Хоча гра проходила раз в місяць, але готуватися до неї потрібно продовж двох тижнів безпосередньо в Києві. Можна порахувати, що півроку я був вдома, а півроку десь на підготовках.

- Чи не ревнує дружина до роботи?

- Вона мені цього не говорить... Я не скажу, що це ревнощі. Напевно, Світлана просто жалкує, що так мало часу приділяємо один одному. Вона жінка, а для жінки дуже особливо, коли є сімейне тепло.

Я впевнений, що вона розуміє: саме зараз розпочався поштовх, який може зробити мене ще популярнішим. Від цього залежить і сімейний бюджет. Ми стараємося знаходити компроміс, бо у неї теж дуже багато роботи – дизайнерський напрямок. Поки що у нас виходить поєднати приємне з професійним. Всі спільні відпочинки плануємо заздалегідь.

- Чому команді «Вінницькі» не вдалося перемогти на літньому кубку «Ліги сміху»?

- Як на мене, то причиною стало те, що ми дуже пізно виступали – о пів на 11 вечора. (Під кінець завжди ставлять найсильніші команди). Було помітно, що пішов емоційний спад. Люди втомилися аплодувати і сміятися… Принаймні виступ був насправді хороший і в телевізійній версії виглядав одним з найкращих.

Можу сказати, що навесні «Вінницькі» на два тижні їдуть до Америки – в тур з «95 Кварталом». Це популяризація «Ліги сміху» в США для нашої діаспори. Буде 4 команди.

- Хто пише жарти для команди «Вінницькі»?

- Ми завжди пишемо самі. У нас є квартира в Києві, де закриваємо на тиждень і працюємо: я, наш звукорежисер і Дмитро Голубєв. Коли був літній кубок, то відповідно, збиралися із «Загорецькою» (команда, з якою «Вінницькі» виступали у тандемі, - ред.), щоб знайти, які напрямки будемо використовувати. Ми класична команда, а вони абсолютно інші. Це було рідкісне поєднання. Якщо хмельницькі і луганські, які перемогли на літньому кубку, два схожі колективи за стилем і темпом гри, то нам було не легко із «Загорецькою» дійти до того, як правильно все вибудувати.

Розпорядок на квартирі. О 9 годині прокидаємося – кава, чай і о 10 годині розпочинається писанина. Десь до 15 години ми не виходимо з квартири, потім можемо на півгодини вийти подихати свіжим повітрям. Тоді знову заходимо і працюємо. Все це дійство закінчується о 21 вечора. Тоді – на телефони: дзвінки дружинам, дівчатам… Передивитися в Інтернеті, що відбувається у світі, аби на наступний день була база для роботи.

- В лютому ви із Світланою заспівали пісню Кузьми. Чи просила дружина записати ще якусь композицію?

- Можу сказати, що їй дуже сподобалося. Світлана вперше працювала у професійній студії звукозапису. Вона хоч трохи співає, а я то зовсім не по вокалу.

Знаєте, Світлана казала, що їй хочеться записати якусь пісню, можливо, свою. Але поки що до того не дійшло.

- Світлана – відомий вінницький дизайнер. Чи слідкує вона, як ви вдягаєтеся і чи ображається, якщо це не її речі?

- Насправді, всі речі для концертів і корпоративів – від Світлани. Крім взуття та деяких сорочок. Спортивні костюми тільки від неї. Все інше – куплено в магазинах. Не ображається, абсолютно нормально на це реагує.

- Скільки коштують послуги ведучого Олександра Теренчука на весіллі чи корпоративі?

- Якщо ми беремо Вінницю, то на наступний рік – від 600 доларів, а для інших міст – близько 1000 доларів.

- Влітку ви з сім’єю відпочивали на Мальдівах. Куди напланували наступну подорож?

- Тільки жінки мріють потрапити на Мальдіви. Я Світлані подарував цю сімейну путівку на День народження сина. Мальдіви – це неймовірно, красиво і цікаво. Наприклад, рівно о 18:00 на один край острова припливають акули, а на другий скати, щоб їх погодували.

Можу сказати ,що сімейний відпочинок – це прекрасно, але, як побув три дні, то вже хочеться з кимось поспілкуватися, познайомитись, людей побачити. На жаль, мало українців відпочивають на Мальдівах. Коли ми були, то зустрічали тільки німців, італійців і лише одну пару з Києва.

Дуже хочемо в тур по Європі. Щоб побачити місця, про які всі знають, але мало хто бачив, як от Ейфелева вежа.

Чесно скажу, я така людина, що мені підійдуть і Карпати. Дуже люблю відпочинок з друзями, де можна випити 50 грам гарної горілки, закусити смачними стравами. Полюбляю хорошу професійну баню. Головне, щоб сім’я була поруч.

Олександр Теренчук розповів про турне до Америки, творчу квартиру і відпочинок на Мальдівах. Інтерв’ю - фото 2

Фото - сторінка Олександра Теренчука у "Фейсбук"

Вінниця.info, спілкувалася Вероніка Малюта

title

title