28 листоп. 2022 10:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

345

0

Парова сауна для обличчя: як вибрати і як користуватися

Парова сауна для обличчя: як вибрати і як користуватися

З давніх-давен відомо, що розпарювання добре впливає на стан шкіри. Напевно багато хто помічав, що після гарячої лазні обличчя стає свіжим, гладким і молодим.


Парова сауна для обличчя: як вибрати і як користуватися

З давніх-давен відомо, що розпарювання добре впливає на стан шкіри. Напевно багато хто помічав, що після гарячої лазні обличчя стає свіжим, гладким і молодим. За старих часів дівчата для створення такого ефекту просто наливали в тазик гарячу воду, накривалися з головою рушником і розпарювали шкіру. Сьогодні цю процедуру розпарювання та очищення можна проводити набагато простіше, не виходячи з дому, за допомогою спеціального приладу парової сауни для обличчя https://ksuu-store.com.ua/dohljad-za-oblychchjam. Прилад компактний, безпечний та простий у використанні. Купити його можна в інтернет-магазині Ksuu Store.

Парова сауна: для чого вона потрібна

Парова сауна — апарат, що зовні нагадує інгалятор. Це прилад, за допомогою якого обличчя контактує гарячою парою. В результаті цього розкриваються та очищуються пори, видаляються змертвілі клітини епідермісу та зменшується прояв вугрового висипання. Працює від мережі. В комплект для очищення входить нагрівальний елемент із ємністю для води та чаша для обличчя.

Чому корисна парова ванна:

  • очищає пори від бруду, бактерій;
  • сприяє глибокому зволоженню шкіри;
  • розм’якшує чорні цятки, вугрі;
  • стимулює вироблення колагену;
  • насичує шкіру киснем за допомогою посилення припливу крові до судин;
  • підвищує проникність епідермісу.

Навіть ретельне умивання з очисними засобами не дає такого ефекту чистоти та свіжості, як лазня. Парові ванни для обличчя популярні не лише в домашньому використанні, але й серед косметологів. Успішно використовується професіоналами для підготовки до чистки обличчя або перед нанесенням масок.

Як користуватися вдома

Для початку проведення косметичної процедури розпарювання та очищення необхідно зібрати прилад. Слід змити всю косметику з обличчя та краще прибрати волосся.

Принцип роботи приладу:

  • наповнюють резервуар водою до максимальної позначки;
  • включають генератор пари в мережу;
  • щойно з’явиться пара, наближають обличчя до чаші.

Щоб посилити ефект сауни, у воду додають ефірні олії та відвари трав. Нагрівається пара зазвичай до +40ºС. Деякі моделі автоматично вимикаються через певний час. Після застосування апарат відключають від мережі, чашу для обличчя промивають, дають просохнути.

Після проведення процедури поживні речовини від нанесеної маски глибше проникають у шкіру, роблять обличчя молодим. Парова сауна, крім того, має ефект релаксації після важкого робочого дня та поліпшує загальне самопочуття.

Якщо додати ефірну олію у воду чи відвар трав, користі буде ще більше.

Для сухої шкіри підійде олія троянди, розмарину, лаванди, м'яти, неролі, шавлії. Для жирної — ромашки, бергамоту, грейпфрута, меліси. Для нормальної та комбінованої — олія герані, жасмину, іланг-ілангу, ладану. Для приготування відварів підійдуть меліса, квіти троянди, календула, розмарин, череда, кульбаба та ін.

Парова сауна для обличчя: як вибрати і як користуватися

Яку вибрати парову сауну

Парова сауна для обличчя з маскою та компактним резервуаром для води — одна з найпопулярніших моделей. В комплектацію входить інгалятор для носа та рота. Це універсальний засіб, за допомогою якого можна не лише покращити стан шкіри, але й захистити організм від простудних захворювань у вигляді інгаляцій.

Випарник, насадка, чаша виконані з гіпоалергенних матеріалів, які не викликають подразнення та не виділяють токсичного запаху при нагріванні.

Інший популярний варіант — парова сауна для обличчя в комплекті з очисником пор. За допомогою цих двох засобів можна провести повноцінну косметичну процедуру. Шкіра стане пружною, чистою та підтягнутою. Паровий апарат рівномірно розігріває епідерміс, відкриваючи вихід кожному салу, пилу, змертвілим клітинам. А потім очищувач з вакуумною дією витягує забруднення з глибоких шарів дерми. В результаті прискорюється регенерація клітин, підвищується захист від ультрафіолету, відбувається ліфтинг та масаж шкіри.

Підсумок

Сауна для обличчя ефективно справляється з багатьма проблемами шкіри. Її регулярне використання поверне шкірі здоровий вигляд. Безпечні та якісні міні-сауни для очищення обличчя, а також інші корисні аксесуари для догляду за шкірою представлені в інтернет-магазині Ksuu Store.