13 жовт. 2020 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

287

0

Павло Побережник: давайте разом будемо створювати наше з Вами майбутнє!

Павло Побережник: давайте разом будемо створювати наше з Вами майбутнє!

На що завжди чекає виборець за підсумками виборів? Відповідь проста – на зміни


Павло Побережник: давайте разом будемо створювати наше з Вами майбутнє!

Місцеві вибори в Україні відбудуться вже скоро. Важливо, щоб громадяни зробили правильний та виважений вибір, яку владу їм обирати. Треба проявити громадську відповідальність і свідомість. Від цього залежить майбутній розвиток громади.

На що завжди чекає виборець за підсумками виборів? Відповідь проста – на зміни. Щоб вони були ефективними та швидкими, а не тільки на словах. І не важливо, де ці зміни відбуватимуться. Вони потрібні і в місті, і в селі. Люди скрізь однакові, але чекають завжди одного.

Шановні мешканці Агрономічного! Я, Побережник Павло Володимирович, зареєстрований у Агрономічненській ТВК кандидатом у депутати Агрономічненської територіальної громади по 2-му округу, вважаю, що наша Агрономічненська об'єднана територіальна громада повинна бути зразковою серед усіх громад. Ми всі хочемо жити в приємному, якісному та безпечному просторі.

Жити комфортно повинні не тільки містяни, але й мешканці селищ. Вважаю, що в першу чергу потрібно відстоювати інтереси нашої з вами громади.

Комфортні умови

Громада має бути забезпечена регулярним та якісним перевезенням. Має діяти пільгове (безкоштовне) перевезення школярів, дошкільнят та інших пільгових верств населення.

В моїх інтересах – створення автотранспортного комунального підприємства, що працюватиме на засадах поєднання госпрозрахунку та бюджетного фінансування, тобто, коли здійснюється виділення коштів на оплату праці водіїв і утримання автотранспорту з місцевого бюджету. Також можливе часткове фінансування за рахунок госпрозрахункових коштів, отриманих від надання послуг населення. Крім того, можливе залучення на конкурсній засаді послуг приватних перевізників.

Якісна питна вода

Одне з важливих питань – доступна якісна вода. Потрібно негайно шукати шляхи вирішення проблеми води, шляхом залучення державних програм та грантів. Від цього залежить, в першу чергу, здоров’я людей.

Благоустрій

Важливо розвивати благоустрій в селищі, щоб людям менше хотілося їхати до міста для прогулянок, якщо це можна організувати майже у них вдома. В моїх інтересах встановлення тротуару до школи в с. Агрономічне для безпечного руху наших з вами дітей.

Що вважаю дуже важливим – допомогти з ремонтом в Прибузькій школі – інтернат. Діти повинні навчатися в комфортних умовах!

Якщо ви прагнете розвитку селища, давайте разом будемо створювати наше з Вами МАЙБУТНЄ!!!

З Повагою кандидат в депутати по 2-му округу, Побережник Павло Володимирович.

Павло Побережник: давайте разом будемо створювати наше з Вами майбутнє!