26 черв. 2019 17:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

83

0

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт!

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт!

Кумири молоді, один з найпопулярніших гуртів України DILEMMA їде у Вінницю!


Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт!

Кумири молоді, один з найпопулярніших гуртів України DILEMMA їде у Вінницю! І одразу з двома сюрпризами!

У четвер, 27 червня, о 16.00 у «МЕГАМОЛЛі» на сцені біля фонтану відбудеться фото- та автограф-сесія артистів, де усі вінничани зможуть задати будь-яке запитання та сфотографуватися з улюбленими артистами.

Вхід вільний!

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт!

А вже наступного дня – у п’ятницю, 28 червня, о 19.00 у Будинку офіцерів відгримить концерт DILEMMA у рамках великого всеукраїнського туру #SHALENII, який гурт проводить на підтримку свого нового альбому.

- Гарантуємо, що подія запам'ятається на все життя кожному присутньому і стане найяскравішим туром в історії українського R’n’B!Це буде не просто концерт, а справжнєураганне шоу! Гаряче, яскраве і мегадрайвове! З фірмовими хітами, запальними танцями шоу-балету і найкращою атмосферою! - розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» та Kontramarka.ua. - Концерт пройде у День Конституції та ще й за кілька днів до Дня молоді. Тому щоби всі-всі вінничани могли отримати максимум емоцій, ми зробили вартість квитків мінімальною – всього 100 гривень. Відтак - чекаємо повну залу!


«На паті», «Камікадзе», «Тілом тряси», «Шаленій» - без запальних треків паті-гурту DILEMMA сьогодні не обходиться жодна вечірка!

Вони розривають вершини хіт-парадів і штурмують ТОПи AppleMusic та SHAZAM Ukraine, вражають яскравими кліпами й дають драйву, як ніхто інший на наймасштабніших фестивалях України!

У послужному списку DILEMMA безліч премій, дюжина кліпів, які збирають мільйони переглядів на Youtube і чотири номерні альбоми.

А головне – мільйони фанів по всьому світу.

Паті-гурт DILEMMA сьогодні переживає пік популярності і є одним з найбільш ротуємих в Україні!

Їх люблять і чекають у кожному місті!

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт! - фото 2

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт! - фото 3

Вибух позитиву, який заряджає слухачів, забезпечив DILEMMA «Прорив року» на премії «Золота Жар-птиця 2019» від телеканалу М2.

Тепер на Вінницю насувається нова хвиля драйву під назвою #SHALENII. Вибухова музика з текстами відДжея Бардаченко та музикою Томаша Лукача.Сингли здатні змусити будь-кого зірватися з місця і танцювати.

- У альбомі 15 потужних треків, які викличуть максимум драйву та задоволення. Я вважаю цей момент найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наша музика вже зібрала мільйони на Youtube, але альбом #SHALENII - це новий формат і звучання, якого від гурту DILEMMA, можливо, навіть не очікують, - говорить генеральний продюсер лейблу Kontramarka Олександр Порядченко.

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт! - фото 4

Перший концерт туру DILEMMA вже відбувся у Львові. У клубі Malevich зібралися селебріті, популярні блогери та музиканти міста: Patsyki z Franeka, Ivan Navi, телеведуча Христина Педь. DILEMMA потужно запалила атмосферу, а зал співав разом з гуртом улюблені пісні. Справжнім сюрпризом стала поява співачки Йолка під виконання пісні «Давай літай». Такого не очікував ніхто.


У Вінниці компанію гурту на сцені 28 червня о 19.00 у Будинку офіцерів складе відомий вінницький репер Ennyday.

І буде ще багато інших сюрпризів!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» і «Магігранду».

Замовлення безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Подвійний сюрприз від гурту DILEMMA для Вінниці: у четвер – фотосесія, у п’ятницю – розривний концерт! - фото 5


title

title

title