5 листоп. 2021 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

210

0

Приватна клініка «Меділюкс» вакцинуватиме всіх бажаючих від COVID-19

Приватна клініка «Меділюкс» вакцинуватиме всіх бажаючих від COVID-19

Вакцинуватись в «Меділюкс» можна буде на вибір однією із наявних в Україні, схвалених ВООЗ вакцин: CoronaVac, Pfizer, Moderna, AstraZeneca


Приватна клініка «Меділюкс» вакцинуватиме всіх бажаючих від COVID-19

Лікувально-діаностичний центр «Меділюкс» з понеділка, 8-го листопада, розпочинає процес безкоштовної вакцинації вінничан та гостей міста.

Приватна клініка «Меділюкс» вакцинуватиме всіх бажаючих від COVID-19

Спочатку на вакцинацію виділятиметься лише по дві години – з 14:00 до 16:00 протягом трьох днів: понеділок, вівторок, середа. А далі, якщо буде потреба, пункт вакцинації працюватиме щоденно – з 08:00 до 20:00.

«Ми долучаємось до вакцинації вінничан та всіх бажаючих. По-перше, ми не хочемо аби створювались черги, щоб зайвий раз не наражати вінничан на зараження вірусом. По-друге, наша мета – забезпечити зручні та комфортні умови для вакцинації пацієнтів, бо коли будуть черги як на вокзалі, то ні про який комфорт мова йти не може. Також при виборі днів для вакцинації, ми враховували вірогідність появи поганого самопочуття пацієнта після отримання вакцини. І краще, щоб це було не під час вихідних, аби в людини була можливість вчасно звернутись до лікаря» - наголошує завідувач лікувально-діагностичного відділення «Меділюкс» Сергій Яцюк.

Щеплювання від COVID-19 робитиме медичний персонал, який має відповідні дозвільні сертифікати на проведення вакцинації.

Обов’язково перед щепленням, пацієнта оглядатиме та консультуватиме лікар.

«В консультацію входить збір анамнезу хвороб та життя людини, що буде вакцинуватись, а також вимірювання температури та рівень насичення киснем крові. Лікар має також вияснити чи не приймає пацієнт препарати, що впливають на імунну систему, чи схильний він до алергічних реакцій».

Вакцинуватись в «Меділюкс» можна буде на вибір однією із наявних в Україні, схвалених ВООЗ вакцин: CoronaVac, Pfizer, Moderna, AstraZeneca. Наразі в наявності клініки вже є вакцина CoronaVac.

За словами Сергія Яцюка, вінничанам для щеплення необхідно мати при собі паспорт чи водійські права та телефон. Вакцинуватись безкоштовно можуть всі бажаючі, навіть у випадку, якщо людина й досі не уклала декларацію з сімейним лікарем.

«Якщо в пацієнта немає сімейного лікаря, то це означає, що його немає в центральній медичній базі. Тому, перед вакцинацію, людину необхідно ідентифікувати й внести всю потрібну інформацію в систему. Тільки так вдасться потім після повного курсу щеплення згенерувати паспорт вакцинації через додаток «Дія». Діючим сертифікат вакцинації буде протягом одного року, з моменту щеплення. За потреби, можна укласти безкоштовну декларацію з сімейними лікарями нашого Лікувально-діагностичного центру й отримувати якісні послуги висококваліфікованих фахівців» - каже завідувач лікувально-діагностичного відділення «Меділюкс».

Записатись на безкоштовну вакцинацію в Лікувально-діагностичному центрі «Меділюкс» можна за телефонами: 0 800 33 01 30 (дзвінки з мобільного безплатні), 073 101 74 74 та 098 101 74 74.

Приватна клініка «Меділюкс» вакцинуватиме всіх бажаючих від COVID-19 - фото 2