10 груд. 2021 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

108

0

Різновиди пилососів для басейну та переваги кожної з них

Різновиди пилососів для басейну та переваги кожної з них

Будь-який власник басейну потребує спеціального підводного обладнання, що чистить стіни чаші штучного водоймища та його дно


Різновиди пилососів для басейну та переваги кожної з них

Будь-який власник басейну потребує спеціального підводного обладнання, що чистить стіни чаші штучного водоймища та його дно. Але яку техніку для цього вибрати, щоби не помилитися?

Подібні вироби хоч і називаються пилососами, але пилу вони не збирають. Їхнє основне завдання полягає в очищенні дна і всіх бічних стінок басейну від усілякого бруду.

У багатьох виникає логічне питання: навіщо купувати такий пилосос, якщо в резервуарі вже є насос, що спрямовує воду у фільтр, де вона проходить повне очищення? З одного боку це так. Але вода потрапляє в насос через форсунки, що забирають, або скіммер. А в останніх вона виявляється із середніх або верхніх шарів, тоді як дно залишається недоторканим. Завдяки підводним пилососам все сміття зі стін та дна водоймища збирається і прямує у фільтр або очищається самостійно.

Із яких видів пилососів для басейну можна обирати цю техніку?

Різновиди пилососів для басейну та переваги кожної з них - фото 2

Для більш простої орієнтації у великому різноманітті моделей відразу хочеться розділити їх на певні категорії та розглянути ключові відмінності кожного класу. Компанія «Акваполіс» продає саме таке обладнання. Фірма вже протягом багатьох років є лідером та визнаним експертом на ринку продажів басейнів та особливого обладнання для них. Вона постачає товари від найкращих світових виробників із провідних країн: США, Канади, Туреччини, Китаю, Іспанії, Ізраїлю, Італії, Англії та інших. Компанія пропонує вашій увазі такі групи пилососів.

  1. Ручні вироби, представлені тут https://aquapolis.ua/ua/pylesosy.html, характеризуються простим пристроєм. В обладнанні присутня телескопічна штанга, шланг і щітка, що чистить. Цей шланг одним кінцем приєднаний до щітки, а іншим – до форсунки, що забирає, або скімера. Щіткою потрібно проходити по стінках і дну штучного водоймища. Тим часом під нею забирається вода із брудом. Сміття залишається у фільтрі, а вода знову потрапляє до резервуару, тільки вже очищеного.
  2. Напівавтоматичні моделі є покращеними варіантами. Тут є спеціальний фільтр-мішок, який затримує велике сміття. Крім того, у виробів трохи інша щітка. Напівавтоматична варіація пилососа набагато ефективніше збирає бруд. А її основна перевага у тому, що такий пилосос чистить дно басейну без участі людини. По стінках резервуару потрібно проходити вручну.
  3. Якщо вам не хочеться витрачати час на те, щоб проводити ручне прибирання чаші басейну, вибирайте робот-пилосос. Подібні варіації функціонують від акумулятора і ходять під водою кілька годин без зупинки. Вся зібрана вода через шланг потрапляє у стаціонарний фільтр, або її очищає сам робот. Такі пристрої переміщуються дном штучного водоймища самостійно або управляються мобільним пристроєм або пультом.

На чому краще зупинити свій вибір?

Різновиди пилососів для басейну та переваги кожної з них - фото 3

Безумовно, вибір подібної техніки залежить лише від ваших уподобань. Але давайте розберемося, кому більше підходить.

Напівавтоматичну модель пилососа можна придбати, якщо:

  • ви бажаєте, щоб система виконувала частину рутинної роботи;
  • ви – володар великого або середнього басейну;
  • вам важлива якісна очистка води, яка тут набагато краща, ніж у ручної техніки.

Ручні пилососи підходять, якщо:

  • ви збираєтесь заощадити бюджет;
  • ваш штучний водоймище характеризується невеликими габаритами;
  • ви готові присвячувати час його ручному чищенню.

Роботи-пилососи - ідеальний варіант для вас у випадку:

  • наявності великого басейну;
  • бажання, щоб усім очищенням займався лише робот;
  • переваги саме відпочинку замість витрати часу на чищення резервуара.

Замовте у компанії «Акваполіс» будь-яку з перерахованих моделей за розумною вартістю та оцініть всі переваги використання цієї техніки.