31 серп. 2022 13:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Економіка
0

103

0

Робота на Вінниччині. Де працюють переселенці з Донеччини та Херсонщини

Робота на Вінниччині. Де працюють переселенці з Донеччини та Херсонщини

Історії працевлаштувань переселенок


Робота на Вінниччині. Де працюють переселенці з Донеччини та Херсонщини

У Вінницькій обласній службі зайнятості інформують про працевлаштування в області громадян, які полишили домівки в районах активних бойових дій. Жінка зі Слов’янська працевлаштувалась в АТБ, переселенка з Костянтинівки працює на «Укрпошті», пані Наталя з Херсонщини продовжує у Вінниці займатись улюбленою справою – працює а пекарні.

Історії працевлаштувань переселенок опублікували на сайті Вінницької обласної служби зайнятості.

10 років на виробництві хліба пропрацювала у рідній Херсонщині пані Наталя. Через війну перебралася до Вінниці. За допомогою місцевого центру зайнятості їй вдалося віднайти роботу за улюбленим фахом. Після спілкування із жінкою фахівці установи запропонувала їй одразу дві вакансії. Свій вибір Наталя зупинила на пропозиції від одного з приватних підприємців. Йому необхідно було знайти досвідченого пекаря. З 1 серпня жінка на новому робочому місці. А головне, що робота їй дуже подобається.

«Свіжий і смачний хліб пахне радістю, миром та свободою», - поділилися думками Наталя.

Світлана Рибакова з міста Костянтинівка Донецької області до переїзду на Вінниччину працювала менеджером у сфері надання інформації на ТОВ «О'ЛАЙН ГРУПП». Віднедавна жінка працевлаштувалася диспетчером диспетчерської служби Вінницької дирекції АТ «Укрпошта».

Євгенія Ніжельська зі Слов`янська при переїзді втратила свою трудову книжку, хоча за плечима вже мала солідний досвід роботи продавчинею непродовольчих товарів. Тепер дівчина працює продавцем-консультантом на ТОВ «АТБ-МАРКЕТ».

Гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0(432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ілюстративна