16 жовт. 2020 10:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

97

0

Сергій Борзов викликав опонента на мерські дебати, в разі підтримки вінничан

Сергій Борзов викликав опонента на мерські дебати, в разі підтримки вінничан

Першим про участь в дебатах у другому турі виборів заявив кандидат на посаду міського голови Вінниці Сергій Борзов


Сергій Борзов викликав опонента на мерські дебати, в разі підтримки вінничан

25 жовтня вінничани зроблять свій вибір. Місцеві ради оновляться. Депутатський склад буде визначено відразу, а от претенденти на посаду Вінницького міського голови повинні бути готові до двох турів виборів. Якщо у першому турі 25 жовтня ніхто з кандидатів у мери не отримає більше половини голосів виборців, які прийшли на дільницю, то в другому турі змагатимуться двоє, які набрали найбільшу кількість голосів. Так у Вінниці вже було - в 2015 році. Тоді міського голову обрали в другому турі.

З двох кандидатів обирати простіше, ніж з десяти, особливо, коли є публічна дискусія - дебати.

Першим про участь в дебатах у другому турі виборів заявив кандидат на посаду міського голови Вінниці Сергій Борзов на своїй сторінці в "Фейсбук".

«Якщо вінничани вирішать, що я можу бути достойним і вийду до другого туру, я запрошую на дебати будь кого, хто вийде зі мною в другий тур.

Хотілось сказати «стадіон, так стадіон», але, на жаль, в Вінниці немає нормального стадіону», - говорить Сергій Борзов.

Політичні дебати - це елемент демократичного суспільства, який дає можливість виборцям робити усвідомлений та об’єктивний вибір.

Для людей це можливість робити порівняння між доречністю та аргументованістю позицій кандидатів. Побачивши різницю між сказаним, виборець має змогу вирішити для себе чию сторону з кандидатів він займе, може визначити, як і майбутній стиль керівництва, так і особисті якості, якими керуватиметься «його» кандидат у разі обрання на посаду.