22 жовт. 2020 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

119

0

Сергій Кудлаєнко: Карантин має бути розумним!

Сергій Кудлаєнко: Карантин має бути розумним!

Коронавірусна хвороба поширюється із блискавичною швидкістю. Саме від місцевої влади залежить як громада пройде цей складний період


Сергій Кудлаєнко: Карантин має бути розумним!

«Тільки адаптивний карантин зможе зберегти підприємства Вінниці та бізнес, які зараз і так на межі виживання, і зберегти робочі місця мешканцям міста», - так прокоментував можливе введення жорсткого карантину на території міста і країни в цілому кандидат на посаду мера Вінниці Сергій Кудлаєнко.

«Коронавірусна хвороба поширюється із блискавичною швидкістю. Число померлих від зараження нею постійно збільшується! Саме від місцевої влади залежить як громада пройде цей складний період», - наголосив кандидат. Головне завдання - знайти спільну формулу з відповідними органами, з податковою інспекцією, щоб підтримати наші підприємства і бізнес.

Кудлаєнко нагадав, що після першої хвилі карантину країна і, в тому числі, місто Вінниця, ще й досі не оговталася від економічних втрат: «Вінницькі підприємці, які зараз знаходяться на межі банкрутства, не переживуть другої хвилі жорсткого карантину!».

Сергій Кудлаєнко: Карантин має бути розумним!

«У разі перемоги зроблю все можливе для вінничан, щоб не допустити економічної катастрофи. Ми не будемо порушувати закон! Ми подбаємо про кожну людину, яка буде потребувати медичної допомоги. Проте, ми виступаємо за адаптивний карантин, який надасть можливість зберегти робочі місця і заробітну плату працівникам!» - підкреслив кандидат на посаду Вінницького міського голови.


title