19 жовт. 2020 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

111

0

Сергій Кудлаєнко: Ми не дамо вкрасти жодного голосу вінничан!

Сергій Кудлаєнко: Ми не дамо вкрасти жодного голосу вінничан!

Політик підкреслив, що у день виборів на дільницях міста буде працювати велика кількість як українських, так і міжнародних спостерігачів


Сергій Кудлаєнко: Ми не дамо вкрасти жодного голосу вінничан!

«Сьогодні наше головне завдання – захистити волевиявлення кожного вінничанина! Ми не дамо вкрасти жодного голосу! Для мене максимально важливим є те, щоб вибори відбулися згідно з усіма правилами, з достовірним та правдивим підрахунком голосів», - заявив під час прес-конференції кандидат на посаду Вінницького міського голови Сергій Кудлаєнко.

Політик підкреслив, що у день виборів на дільницях міста буде працювати велика кількість як українських, так і міжнародних спостерігачів: це і Громадська мережа ОПОРА, і місія ОБСЄ, і ряд інших іноземних організацій та незалежних експертів. «Також ми вже заручилися підтримкою кількох народних депутатів України, які приїдуть і ми разом будемо контролювати підрахунок голосів», - повідомив Кудлаєнко.

Кандидат зазначив, що для забезпечення прозорого і чесного ходу голосування його команда вже підготувала листи до усіх силових відомств. Кудлаєнко нагадав, як на одній із дільниць Вінниці у 2012 році відбувався підвіз так званих «тітушок»: «На жаль, маємо інформацію, що такі «каруселі» готуються знову, тому оперативно будемо сповіщати відповідні органи».

Кудлаєнко також звернувся до своїх опонентів і закликав їх грати чесно та поважати вибір громадян. «Наша мета – не посади, наша мета – розвиток Вінниці, перетворення рідного міста на по-справжньому комфортне, безпечне і європейське!» - акцентував політик.

Нагадаємо, в ніч на 18 жовтня 2020 року в кількох місцях Вінниці було знищено агітаційні конструкції кандидата на посаду Вінницького міського голови Сергія Кудлаєнко. Також кілька агітаторів з команди кандидата стверджували про погрози їм та членам родин з боку невідомих осіб. Поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб, що кваліфікується частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

Сергій Кудлаєнко: Ми не дамо вкрасти жодного голосу вінничан!

Сергій Кудлаєнко: Ми не дамо вкрасти жодного голосу вінничан! - фото 2