23 жовт. 2020 14:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

119

0

Сергій Кудлаєнко: Не дамо сфальсифікувати результати виборів!

Сергій Кудлаєнко: Не дамо сфальсифікувати результати виборів!

У неділю відбудуться місцеві вибори, які визначать вектор розвитку нашого рідного міста на найближчі 5 років


Сергій Кудлаєнко: Не дамо сфальсифікувати результати виборів!

У неділю відбудуться місцеві вибори, які визначать вектор розвитку нашого рідного міста на найближчі 5 років. Вважаю, що Вінниця останні роки йде не туди! За гарними фасадами місцевої політики ховається корупція, недбалість та байдужість до вінничан! Не можна залишати ситуацію напризволяще. Наша команда – єдина реальна альтернатива для розвитку міста. Ми єдині, хто може перетворити Вінницю на справжнє європейське місто, місто безпеки і комфорту кожного мешканця!

Я повернувся у нашу міську політику, бо побачив, що черговий раз вибори перетворюються на піар та обіцянки учасників виборчих перегонів. Діюча влада розповідає про «досягнення», інші намагаються обіцяти «покращення життя вже сьогодні». Але лавочками не виміряєш якість життя. Треба розуміти, що ці вибори не про красиві фасади – це також і про вектор розвитку країни в цілому, про її кордони та захист.

Коли в країні війна, страшна епідемія коронавірусної хвороби та економічна криза, не можна думати, що нас тут у Вінниці все це обійде стороною. Треба розуміти, що на кону зараз стоїть наш європейський вектор життя. А саме - чи буде у нас європейська доступна та якісна медицина, європейські зарплати та пенсії? Чи від Європи залишаться тільки європейські тарифи та ціни?! Закритися від цих питань за красивою вивіскою нам вже не вдасться. Над цими питаннями ми маємо разом працювати 24/7.

Вже сьогодні діюча влада чинить тиск на опозиційних кандидатів. Так, в ніч на 18 жовтня по всьому місті булу пошкоджені мої агітаційні конструкції, зафіксовані погрози агітаторам та членам їхніх родин, протягом останніх днів відбувається псування наших інформаційних матеріалів командами конкурентів. Поліцією вже внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб, що кваліфікується ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Сьогодні наше головне завдання– захистити волевиявлення кожного вінничанина! Ми не дамо вкрасти жодного голосу! Для мене максимально важливим є те, щоб вибори відбулися згідно з усіма правилами, з достовірним та правдивим підрахунком голосів. Нагадаю, що у день виборів на дільницях міста буде працювати велика кількість як українських, так і міжнародних спостерігачів: це і Громадська мережа ОПОРА, і місія ОБСЄ, і ряд інших іноземних організацій та незалежних експертів. Також ми вже заручилися підтримкою кількох народних депутатів України, які приїдуть і ми разом будемо контролювати підрахунок голосів.

Вкотре підкреслюю - боротьба між кандидатами повинна полягати не в брудних провокаціях, адже у нас має бути єдина спільна мета. Наш обов’язок - зробити Вінницю містом справжнього добробуту і комфорту. Містом, комфортним для кожного мешканця. Для мене це – безпека і захист вінничан, доступність послуг. І так буде!

Прес-служба Сергія Кудлаєнка