10 берез. 2020 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

108

0

Скальський проводитиме «понеділкові» ранкові наради в режимі відео-конференції

Скальський проводитиме «понеділкові» ранкові наради в режимі відео-конференції

Голова Вінницької ОДА впровадив новий формат нарад


Скальський проводитиме «понеділкові» ранкові наради в режимі відео-конференції

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський проводитиме апаратні наради у форматі відео-конференції. Про це йдеться в повідомленні на сайті Вінницької ОДА.

«Сьогоднішній формат дає можливість оцінити готовність до роботи в цифровому просторі і кожен керівник бачить і розуміє потребу, яку необхідно забезпечити у своїх структурних підрозділах», - зауважив на початку зустрічі Владислав Скальський.

В ході зібрання очільник області заслухав інформацію щодо медичного та соціального забезпечення, про стан виконання обласного бюджету, готовність аграріїв області до проведення весняно-польових робіт тощо.

Розпочалось засідання із обговорення проблеми, пов’язаної із поширенням коронавірусу в світі. Щодо цього доповіла директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович: «Медичні заклади області готові до роботи в умовах виявлення хворих на коронавірус. Наразі в інфекційних відділеннях Вінниччини наявні 290 ліжок, в разі потреби додатково буде забезпечено ще 300. Всі заклади області в достатній кількості забезпечені противірусними та протибактеріальними препаратами, а також засобами індивідуального захисту. Разом з тим погіршилась ситуація з поширенням ГРВІ і грипу, рівень захворюваності наразі на 5,9% нижче епідпорогу. Складних випадків та важких ускладнень станом на сьогодні немає».

Владислав Скальський закликав усіх керівників територіальних органів центральної виконавчої влади і структурних підрозділів ОДА здійснювати роботу в умовах обмеження зібрань та вжити заходів для сталого функціонування всіх структур, які забезпечують життєдіяльність області.

Вiнниця.info