18 листоп. 2016 15:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

212

0

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко

 Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко


Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко

 Сталевий голос країни, непробивна харизма, талант даний Богом, хрипота в голосі і доброта в очах… Це все він - Арсен Мірзоян — український музикант, автор і виконавець неймовірних власних пісень, які беруть за душу всіх, хто їх чує! Свого часу він був фіналістом першого «Голосу країни» та резидентом «Камеді-Клаб», а сьогодні збирає аншлаги по всій країні.

Насолоджуватися особливим голосом, справжньою чоловічою лірикою і приголомшливою харизмою Арсена Мірзояна вінничани будуть на концерті, який у рамках туру «5 років» в середу, 23 листопада, о 19.00 пройде у Будинку офіцерів (квитки можна замовити за телефонами: (098)101-00-63, (0432)57-55-55, доставка безкоштовна).

У передчутті нової яскравої зустрічі ми підготували статтю про творчий шлях артиста і найяскравіші моменти його життя.

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко  

- Арсене, цього року ви святкуєте 5-річчя на професійній сцені. Що відчуваєте?

- Свої п’ять років я порівнюю з дитячим віком, коли ти тільки починаєш життєвий шлях, але вже мусиш бути особистістю. Саме тому на афіші мого ювілейного всеукраїнського туру – фото мого молодшого сина Артема. П’ять років - немалий термін. У шоу-бізнесі такий процес називають «устаканюванням». За цей час була проведена колосальна робота, відбулось багато змін, сформувався кістяк команди та музичний напрямок. Але це тільки початок і висловлюючись мовою бодібілдерів: завершена стадія базових вправ. Працювати є над чим і плани у нас грандіозні. Отож, тільки вперед! Ми зараз активно працюємо над четвертим альбомом, пісні з якого на концерті 23 листопада вінничани почують одними з перших!

- Що для вас головне у творчості?

- Єдина ціль – мати свій «почерк». Звісно, можна бути мегапопулярним, займати дивізіон «попси»… Але тоді ти потрапляєш в «номінації» і стаєш гірше чи краще, ніж хтось. А для нас головне бути не гірше, не краще, головне бути іншими. Не треба нас ні з ким порівнювати. Музиканти, які зі мною грають, дуже серйозного рівня. Хлопці вже побували в «кругосвітках», тому… Я можу, звісно, навіть гучно сказати, що це музиканти світового рівня (усміхається)… Але вони точно до цього прагнуть!

- Арсене, з Тонею Матвієнко ви познайомилися на «Голосі країни» і до шлюбу йшли дуже довго. Ви залишили дружину і двох синів заради неї. Це було зважене рішення. Зараз ви щасливий?

- Щастя – це короткі моменти. В іншій ситуації було б гірше. Все складається, чорт візьми, як я хотів!

- Ви з Тонею - дві творчі людини. Разом живете, разом працювали... У чому секрет щасливого сімейного і творчого тандему?

- Я не скажу, що у нас творчий тандем. Ми можемо давати один одному якісь поради, але кожен з нас живе своїм творчим колективом. Єдине, що нам пощастило співпрацювати з одним продюсером – Віталієм Телезіним. Тож, у разі чого, за порадами звертаємося до людей, які працюють на студії.

- Але ж у вас були спільні роботи: ви співали дуетом, знялися у декількох кліпах Антоніни. У тому числі і у відео на пісню «Тобі»…

- Це було за бажанням режисера. Йому потрібна була справжня емоція, а з актором цього важко досягти… Адже має бути контакт – не награний, більш життєвий.

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 2 

— Зараз ви знову в ролі молодого батька: у січні у вас народилась донечка Ніна. Хто частіше встає до доці ночами?

— Я в принципі ночами не сплю, тому що зазвичай у цей час пишу пісні в студії або вдома. Тому лягаю спати найчастіше о четвертій ранку. Так що нескладно здогадатися, що майже всі турботи по догляду за малою лягли на Тоню. У неї зараз режим тяжкий.

– Хто був ініціатором назвати дитину на честь бабусі Ніни Матвієнко?

– Насправді ініціатором був я. Тоня просто відразу підтримала, оскільки її теж назвали на честь бабусі Антоніни.

– Згодом ви й освідчились Тоні на своєму концерті в Києві. Як довго готувались до такого кроку?

– То був влучний момент, готувався недовго. Зробив це на сольному концерті, бо артист має звертатись до артиста зі сцени. Тоню ми ледве затягли на концерт, вона не хотіла, в неї цього дня у самої було два виступи. Організаторів її виступів ми попросили внести корективи, аби вона встигла. Довго директори пояснювали Тоні, чому вона має їхати на мій виступ в концертній сукні. Вдалось задум втілити, всі пазли співпали, – згадуємо із усмішкою.

Як поява дочки вплинула на ваші стосунки з тещею, Ніною Матвієнко?

— Вона мудра і світла жінка, яка теж пройшла творчий шлях, і тому з розумінням ставиться до наших ненормованих робочих графіків, у тому числі до нічної роботи. Стосунки у нас складаються гарні. З нею у принципі дуже складно не знайти спільну мову. І тому жити всім під одним дахом — з Тонею, її братами, Ніною Митрофанівною — дуже цікаво: рідко бувають моменти, що ти можеш залишитися один вдома (посміхається).

 

– Арсене, чи співаєте разом у сімейному колі? Які пісні?

– Всі співають. Вчора я на дворі співав TheManeken. На Різдво, на інші свята збирається родина і всі співають. Брати Тоні дуже гарно тримають партії. Співаємо українські пісні, якщо це Різдво, то обов’язково колядки. Ми з Андрієм, братом Тоні, якщо щось забуваємо, то на телефоні шукаємо текст і дуже швидко долучаємось, адаптуємось й підспівуємо.

- Що для вас головне в жінці?

- Ті звичайні поняття, які застосовуються, – жіночність, феромони, – ні до чого. Жінка повинна бути жінкою. Жінки про це забувають, але хочуть, щоб чоловіки про це пам'ятали. Але й чоловік є чоловіком, а жінки про це теж забувають. Фемінізм міцнішає у наші дні. Зараз жінка не буде любити чоловіка через чарівність. Їй головне, щоб уважний був.

- Ви уважний?

- Не завжди. Тоня з розумінням до цього ставиться. Уявіть собі: завтра два концерти – аншлаги, а на сцені буде новий склад, що три рази з тобою репетирував. Але я готую сніданки! У нас традиція: вранці їмо вівсянку і п'ємо фреш.

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 3 

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 4 

- Ви амбіційна людина?

- Так. Амбіції – це коли ти говориш, що немає нічого неможливого, і починаєш це доводити. Амбіції – це наш перший тур по Україні. Я розумію, чому люди мене вважали вискочкою. Перший «Голос країни» показує на всю країну звичайного хлопця, який працює на заводі, і тут не встигло закінчитися шоу, виходить альбом і тур по Україні. Ті, хто знають мої можливості, по-іншому ставилися до моїх амбіцій.

– Чи плануєте записати ще спільну пісню, зняти кліп з дружиною?

– Ніби в планах було, але на все воля саундпродюсера. Як Віталій Телезін вирішить, так і буде (сміється). Він дуже грамотно корегує все мною написане. Як він завжди жартує, що слід трохи позбавлятись «мірзоянщини» й направляти це в більш комерційне русло, не позбавляючи пісні характеру. Звісно, сильно в комерцію входити не будемо, оскільки тоді зникає свій почерк. Нам комерції не потрібно, адже, як співав Хливнюк: «Это шлак, а не рок-н-ролл». Лишаємось на своїй «лінії вогню». Дехто інколи жартує, що місцями не комерційно, могли приносити більше грошей. Але, знаєте, ми не знаємо, наскільки більше це приносило б чи не приносило. Головне, що приносить душевний спокій. Потрібно по-філософськи ставитись до цього. Вважати, що ті не дозароблені тобою гроші, то і є твоя плата за те, що ти не став лялькою у чиїхось руках, втративши своє обличчя і особливість.

Не пропустіть святковий концерт Арсена Мірзояна 23 листопада у Вінниці!

Квитки на концерт можна придбати на сайті  http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 5

 

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 6

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 7 

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 8 

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 9 

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 10

Співак Арсен Мірзоян – про головні жіночі якості і тещу Ніну Матвієнко - фото 11  

title

title

title