13 груд. 2022 16:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

212

0

Стало відомо, що українці знову можуть замовляти товари з iHerb, а білоруси та росіяни – ні

Стало відомо, що українці знову можуть замовляти товари з iHerb, а білоруси та росіяни – ні

Отримати замовлення з iHerb можна у будь-якому відділені «Нової пошти» або поштоматі


Стало відомо, що українці знову можуть замовляти товари з  iHerb, а білоруси та росіяни – ні

У лютому 2022 року один з найвідоміших американських маркетплейсів припинив доставку товарів до України у зв’язку з російським вторгненням до нашої країни. Але тепер ситуація змінилася на краще: отримати замовлення з iHerb можна у будь-якому відділені «Нової пошти» або поштоматі. А от в Росію та Білорусь компанія свої товари не надсилає. Більше подробиць дізнавайтеся у статті.

Стало відомо, що українці знову можуть замовляти товари з  iHerb, а білоруси та росіяни – ні

Чому iHerb відмовляється відправляти товари до Білорусі та Росії?

Експерти вважають, що проблема, яку озвучили в iHerb (логістичні труднощі), подана компанією не досить точно. Після агресії проти України, чимало представників західного бізнесу покинули Росію та Білорусь, оскільки протестували проти політики цих держав та вторгнення до суверенної країни. Між тим, якщо проаналізувати, як часто громадяни цих країн користувалися мобільним додатком iHerb, на сайті, то можна побачити, що маркетплейс був досить затребуваним у споживачів. Переважно вони купували там косметику, харчові добавки, побутову хімію. Станом на сьогодні відновлення доставки до цих країн не планується. Скоріше за все, до закінчення воєнних дій Ахерб до Росії та Білорусі не доставлятиме.

Тепер товари з Айхерб до України доставляє «Нова пошта»: що зміниться для споживача?

Представники «Нової пошти» підкреслюють, що серед українців попит на товари з Айхерб досить високий. Про це свідчить і те, як активно вони використовують промокод Айхерб на безкоштовну доставку з https://yourherbs.ru/ru/promokod-iherb-na-besplatnuyu-dostavku/. Нагадаємо, що клієнти можуть забирати свої посилки у відділеннях компанії або поштоматах, а також скористатися опцією кур’єрської доставки. Як правило, це займає 7 – 10 діб.

Щоб скористатися доставкою «Нова Пошта Інтернешнл» на сайті iHerb, треба на вкладці доставка обрати опцію з логотипом «Nova Poshta International». Нагадаємо, що середній чек одного замовлення складає $76, а середня вага – 2,4 кг. Найбільш активними користувачами маркетплейсу є кияни та мешканці інших мегаполісів, зокрема, Дніпра, Львова, Одеси. До найбільш затребуваних категорій товарів, що замовляють українці, відносяться:

  • цукерки;
  • біологічно активні добавки та вітаміни;
  • косметика.

Середній вік українського покупця американського маркетплейсу складає 25 – 34 роки. А цікавість до покупок на цьому сайті обумовлюється величезним асортиментом споживчих товарів. Всього у каталозі Айхерб представлено більш ніж 35000 продуктів, ціни на які суттєво нижчі, ніж в Україні.