26 лип. 2022 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

74

0

Ставки на футбол — високі коефіцієнти та прогнози від БК Паріматч

Ставки на футбол — високі коефіцієнти та прогнози від БК Паріматч

Ставки на футбол у БК Паріматч: кращі пропозиції для користувачів в Україні


Ставки на футбол — високі коефіцієнти та прогнози від БК Паріматч

Футбол традиційно займає головні позиції щодо популярності серед гравців. Букмекерська контора Parimatch приділяє особливу увагу цьому виду спорту. В результаті лінія на футбол завжди більш об'ємна, ніж в інших спортивних дисциплінах, і приваблює клієнтів значним розписом та мінімальною маржею.

Щоб ставки на футбол були у користувачів виграшними, не варто сподіватися виключно на привабливі коефіцієнти та удачу. Проводьте аналіз попередніх зустрічей, відстежуйте зміни у складі команд, наявність достатньої мотивації до перемоги та погодні умови у день проведення матчу. Почніть з основ, вивчивши футбольну термінологію та лінію, яку пропонує БК. Поступово, вивчаючи цінний досвід, ви зможете складати точні прогнози.

Ставки на футбол — високі коефіцієнти та прогнози від БК Паріматч

Ставки на футбол у Паріматч

Перевага ставок на футбол у Паріматч – великий розпис на ключові футбольні події, а також чемпіонати різного рівня. Професіоналі, які можуть допомогти при виборі точного прогнозу, використовують виключно надійні джерела інформації та статистику виступів команд останнім часом, а також враховують безліч інших факторів, здатних впливати на результати матчу (травми, поточна форма команд, наявність достатньої мотивації до перемоги та ін).

Щоб робити ставки на футбол на сайті БК Parimatch, потрібно буде пройти реєстрацію та верифікацію. Зареєстрованим користувачам достатньо авторизуватися та вибрати подію, отримавши доступ до широкого розпису та високих лімітів ставок. Футбольна лінія — це національні та міжнародні чемпіонати, а також кіберфутбол та спеціальні пропозиції. На сайті та в додатку також доступна актуальна статистика з найважливіших подій та підсумки минулих матчів.

Лінія ставок на футбол

Кількість пропозицій для ставок на футбол може відрізнятись від рівня чемпіонатів та турнірів. Стандартна лінія на футбол представлена ставками на:

  • вихід (перемога першої/другої команди, нічия);
  • подвійний шанс (виграти можна за двох правильно вгаданих результатів із трьох можливих);
  • фору (негативну або позитивну);
  • тотал (рахунок матчу);
  • азіатський тотал (четвертні значення)!

Головна особливість ставок на азіатський тотал полягає у можливості отримати повернення частини ставки або половину виграшу. У цьому випадку можна збільшити коефіцієнт, ризикуючи лише половиною суми ставки.