6 жовт. 2021 17:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

201

0

Сучасне оформлення вітальні з каміном

Сучасне оформлення вітальні з каміном

Камін у інтер'єрі хоч і не є новою тенденцією, але він досі набирає популярність


Сучасні тенденції дизайну дозволяють використовувати найсміливіші рішення при внутрішньому оформленні домівок. Камін у інтер'єрі хоч і не є новою тенденцією, але він досі набирає популярність. З його допомогою можна створити і подарувати обстановці в квартирі ще більше домашнього тепла.

Очаг огня з давніх часів несе удачу і спокій в сім'ї, де він знаходиться. Звичайно розвести вогонь в домашньому просторі не варто. Згідно з цією причиною урбанізація приносить зміни в наше життя. Електрокаміни є ідеальним варіантом для міських квартир, де можна створити штучне багаття, яке є абсолютно безпечним для навколишнього середовища.

Сучасне оформлення вітальні з каміном

Дизайн вітальні з каміном

Сучасні каміни відрізняються великою різноманітністю в стилі - вони можуть бути як в старовинному стилі, так і ультра модернізовані. Найбільш популярним варіантом розташування декоративної конструкції з вогнем є вітальня. Саме в цій кімнаті, де збирається вся родина, даний елемент затишку виглядає найбільш вигідно.

Залежно від загального дизайну квартири залежить, який саме камін вибрати:

  • Домашній.Для даного типу характерні саме класичні моделі. Це найбільш універсальний варіант, який відмінно буде виглядати в будь-якому інтер'єрі. При декоративній обробці каменем можна домогтися акценту на декоративному джерелі вогню, який точно не залишиться непоміченим.
  • Елегантний. Даної моделі характерний сірий колір, що дає можливість відмінно вписуватися в сучасний стиль і буде гармонійно виглядати на загальному фоні вітальні, не перетягуючи всю увагу на себе.
  • Екстравагантний. Камін в залі в баченні кожної людини являє собою затишне доповнення в загальному дизайні. Але останнім часом дизайнери все частіше вирішують йти від класичних варіантів та обирають більш яскраві, нестандартні каміни. З їх допомогою можна створити яскравий акцент і вигідно виділити кімнату оригінальною задумкою.

Оформлення каміна

У квартирах кожен намагається найбільш раціонально використовувати простір. Наважуючись на монтаж каміна, кожен розуміє, що він забере на себе значну площу кімнати. Для того щоб мінімізувати втрачений простір, слід раціонально підійти до використання території навколо декоративного джерела вогню.

Як правильно і красиво використовувати камін:

  • Місце зберігання пам'ятних речей. Камінна полка є свого роду меморіальною дошкою для всіх пам'ятних моментів. Прикрасити її можна за допомогою фотографій, кубків, медалей. Використовувати полку можна під те, що дороге серцю господарів квартири.
  • Частина гірки у вітальні. Оточити камін з усіх боків полками або іншими корпусними меблями - відмінне рішення для раціонального використання простору. Встановлювати джерело вогню слід чітко по центру для створення цілісності дизайну.
  • Розмежування простору. Ще один новий спосіб використання каміна є його установка посередині кімнати. Сміливо? Звичайно, таким чином можна вирішити важливе питання: як зонувати їдальню і вітальню при цьому використати нестандартний метод.

Сучасне оформлення вітальні з каміном - фото 2

Придбати якісний камін можна в інтернет магазині Kratki. На сайті представлено широкий асортимент чавунних печей-камінів за найвигіднішими цінами. Магазин працює тільки з перевіреними виробниками, тому гарантує якість товарів, що продаються з усіма необхідними сертифікатами якості та безпеки. Фахівці магазину допоможуть швидко підібрати необхідний варіант під конкретний запит і оформити замовлення в будь-яку точку України.