2 жовт. 2020 16:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

112

0

Суд зобов’язав Козятинську ТВК зареєструвати кандидатом в мери чинного міського голову

Суд зобов’язав Козятинську ТВК зареєструвати кандидатом в мери чинного міського голову

Суд зобов`язав Козятинську міську ТВК комісію «прийняти рішення щодо реєстрації Олександра Пузиря кандидатом на посаду Козятинського міського голови


Суд зобов’язав Козятинську ТВК зареєструвати кандидатом в мери чинного міського голову

Раніше ОПОРА повідомляла, що Козятинська міська територіальна виборча комісія відмовила чинному міському голові Олександру Пузирю в реєстрації кандидатом на цю ж посаду та кандидатом у депутати Козятинської міської ради. Вінницький обласний осередок політичної партії «Слуга народу» подав до суду позов. Суд задовольнив позов.

Про це повідомляє Громадська мережа ОПОРА.

30 вересня Вінницький окружний адміністративний суд розглянув матеріали справи за позовом обласної організації партії «Слуга Народу», частково задовольнив позовні вимоги організації партії та зобов`язав Козятинську міську ТВК комісію «прийняти рішення щодо реєстрації Олександра Пузиря кандидатом на посаду Козятинського міського голови».

Відповідне рішення розміщено на офіційному сайті Вінницького окружного адміністративного суду. «Суд приходить до висновку, що оскаржувані постанови Козятинської міської територіальної виборчої комісії Хмільницького району Вінницької області №7 та №9 до протоколу №9 від 26.09.2020 є невмотивованими та необґрунтованими, прийнятті з порушенням ст. 230 ВК України, а тому є протиправними та підлягають скасуванню», - йдеться, зокрема, в рішенні суду.

Інформація про апеляційне оскарження вказаного рішення на сайті суду на разі відсутня.

На момент виходу публікації ОПОРІ стало відомо, що ТВК до цього часу не ухвалила повторного рішення щодо реєстрації Олександра Пузиря. Члени ТВК посилаються на те, що для них не зовсім є зрозумілою резолютивна частина рішенні суду, що якраз і спричинило непорозуміння щодо способу виконання цього рішення.

Вінниця.info