31 січ. 2023 10:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

96

0

Тематика стародавнього Єгипту у яскравій консолі Luxor Gold: Hold and Win від Playson

Тематика стародавнього Єгипту у яскравій консолі Luxor Gold: Hold and Win від Playson

Luxor Gold з опцією “утримай та виграй” пропонує цікаве змагання за володіння єгипетськими скарбами, які давно зникли


Тематика стародавнього Єгипту у яскравій консолі Luxor Gold: Hold and Win від Playson

Playson не перестають дивувати своїм креативним підходом до створення слотів. Новий випуск Luxor Gold: Hold and Win має середні математичні показники та потенціал виграшу х5524 до ставки. При цьому, аппарат включає барабани 5х3 та 25 фіксованих смуг.

Гра з’явилася у липні 2022 року і одразу закріпилася у багатьох відомих казино, які мають ліцензію. Перевірити свої можливості у грі можна на PlayCazinos, де треба робити депозит, але за це гравці отримають хороші бонуси. Модель дуже сподобається всім, хто любить тематику Древнього Єгипту, класичні елементи та сучасні функції.

Тематика стародавнього Єгипту у яскравій консолі Luxor Gold: Hold and Win від Playson

Luxor Gold з опцією “утримай та виграй” пропонує цікаве змагання за володіння єгипетськими скарбами, які давно зникли. Хоча тут і простий геймплей, у грі містяться респіни та раунд з безкоштовними обертаннями. Взагалі, машина має середню волатильність та показник віддачі у 95.76%. Тому, перед грою на гроші, необхідно потренуватися у демо-режимі на іншому сайті.

Про символи та переваги консолі

Luxor Gold: Hold and Win добре працює на комп’ютерах та мобільних пристроях. Тому, всі присутні зображення не будуть гальмувати, та стануть швидко завантажуватися. Ігровий автомат має такі символи:

  • Карткові позначки, які надають: х0.2, х0.4 та х2 до ставки;
  • Фіолетово-жовта корона - від х0.2 до х4;
  • Жовто-блакитний хрест і місяць надає до х6;
  • Зелене око за п’ять іконок перерахує х8;
  • Червоний птах: х0.4, х1.6 та х10;
  • Вайлд “Єгипетська принцеса” дає призи: х0.6, х2.4 та х12, а потім змінює всі іконки, крім скатера та бонусу;
  • Скатер “Горщик із золотими монетами” надає фіксований множник х1 та запускає фриспіни.

На протязі всієї гри, гравця супруводжуватимуть красива гама кольорів, атмосферний саундтрек та зручна панель керування барабанами. Щоб запустити слот не потрібно вантажити додатків, тому що він працює по технології HTML5. Тут надзвичайно прості правила, по яким треба усього три будь-які малюнка, щоб отримати виграшну комбо.

І знову Playson демонструє якісну гральну платформу, яка наповнена різними подіями, кольорами та бонусами. Окремої уваги заслуговують бонусні рівні. Особливо тур із повторними обертаннями та великими множниками, але про це далі.

Фриспіни та бонусна гра із множниками

Тематика стародавнього Єгипту у яскравій консолі Luxor Gold: Hold and Win від Playson - фото 2

Саму цікаву інформацію ми вирішили розповісти під кінець огляду. Окрім бонусних обертів та рівня с резпінами, слот має чотири прогресивні джекпота. Один із них можна виграти якраз у бонусній грі, але це якщо пощастить до неї потрапити.

Починається бонусна гра з 8 фриспінів, які активуються трйома “Горщиками із золотими монетами”. При повторній появі горщиків, рівень подовжується ще на 8 обертів. Тут будуть з’являтися лише вайлди та бонусні іконки.

І якщо гравець отримає 6 і більше позначок Золотого диска, йому надається доступ до мега-бонусу із трйома респінами. Кожен знак має свої показники по множникам, до х16. Отримання чергових Дисків скидає кількість респінів, і вони активуються спочатку. У разі заповнення поля бонусними малюнками, гравцю надійдуть всі зібрані множники та максимальний джекпот х5524 до ставки. Гарної вам гри.