1 лют. 2023 12:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

535

0

ТОП-10 найкращих брендів косметики з Ізраїлю

ТОП-10 найкращих брендів косметики з Ізраїлю

Десять ізраїльських брендів косметики, які точно заслуговують на увагу


Косметика Ізраїлю завоювала увагу як у професійному середовищі косметологів, так і серед цінувальниць якісного догляду за шкірою. Секрет такої популярності простий — у складових засобів ізраїльських брендів переважають натуральні компоненти, які переважно можна отримати тільки з Мертвого моря. У світі немає іншого такого джерела корисних речовин у такій концентрації, чим успішно користуються ізраїльські виробники косметики.

У цій добірці ми зібрали десять ізраїльських брендів косметики, які точно заслуговують на увагу. Дізнатися про їх продукцію ближче та замовити ці засоби в Україну за доброю ціною можна в інтернет-магазині IDN Cosmetics.

ТОП-10 найкращих брендів косметики з Ізраїлю

Anna Lotan

У своїх складових косметика цього бренду використовує лише натуральні компоненти та їх поєднання, неодноразово протестовані в ізраїльських лабораторіях. Ці засоби відрізняються мінімалізмом свого складу, а також професійною якістю, яка доступна для домашнього використання за доброю ціною.

Є лінійки для освітлення шкіри, боротьби з акне, догляду за різними типами шкіри.

Christina

Це, мабуть, найвідоміший ізраїльський професійний бренд. Складові розробляються в лабораторіях Christina, після чого патентуються та проходять міжнародну сертифікацію.

Деякі серії цього бренду підходять для домашнього догляду — у тому числі й засоби для боротьби з акне та для омолодження. Коштуватиме такий догляд практично за ціною мас-маркету, але ефект буде як від професійних процедур.

Haviva Rivkin

Для виробництва косметики цього бренду використовуються лише натуральні компоненти. Це і є основна особливість цих засобів: підбирається таке співвідношення натуральних інгредієнтів, при якому вони посилюватимуть дію один одного та максимально ефективно працюватимуть на шкірі.

Косметика включає серії для домашнього і професійного догляду в залежності від типу і потреб шкіри. Особливу увагу можна приділити лініям проти старіння, а також боротьби з акне.

HIKARI

Хікарі взяли краще від мезотерапії та зовнішнього використання косметики, тим самим створюючи свою мезокосметику. Ці засоби засновані на високих концентраціях активних елементів, які глибоко проникають у шкіру та відновлюють її здоров'я та красу на клітинному рівні.

PHD

До асортименту засобів цього бренду входить як догляд за шкірою обличчя, так і засоби для вирішення проблем шкіри стоп і тіла. За складом цю косметику вважають лікувальною, оскільки більшість серій використовують активні лікувальні елементи на вирішення естетичних проблем.

Є лінійки для освітлення та оновлення шкіри, проведення професійного пілінгу, а також для ефективного ліфтингу при ранніх ознаках старіння.

GiGi

Косметику GiGi знають косметологи по всьому світу, адже ці складові завжди ефективні для лікування акне, розацеа та інших поширених проблем шкіри. Найкраще косметика цього ізраїльського бренду працює саме з проблемною та віковою шкірою. Існують засоби як для домашнього, так і для професійного використання.

Holy Land

Стартувавши як професійний бренд, Holy Land розширили свій асортимент і для домашнього застосування. При цьому формули залишилися такими ж ефективними: із цими засобами можна навіть у домашніх умовах проводити пілінги та складні очищення. Крім того, в асортименті є креми та засоби для догляду за шкірою до та після проведення пілінгу.

ТОП-10 найкращих брендів косметики з Ізраїлю - фото 2

LEOREX

Бустери від LEOREX відомі у світі насамперед як ефективні маски швидкої дії. Окрему увагу потрібно приділити складу: крім натуральних ефективних компонентів, в масках і кремах також використовуються наночастинки кремнію, які у поєднанні з різними інгредієнтами мають активну та спрямовану дію.

DR. KADIR

Засоби DR. KADIR більше належать до лікувальної косметики. Ці складові підбираються індивідуально під тип шкіри та її особливості — так забезпечується максимальна ефективність цієї косметики.

KART

KART використовують натуральні та ефективні компоненти у формулах для дбайливого та результативного догляду за шкірою та нігтями. Всі складові розробляються з урахуванням особливостей різних типів шкіри, тому ефект від них виходить досить помітним.