14 берез. 2023 12:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Новини компаній
0

341

0

ТОП 5 ігор для Valve Steam Deck

ТОП 5 ігор для Valve Steam Deck

Портативна ігрова консоль завжди залишається популярною, адже дозволяє грати в улюблені ігри з ідеальною графікою та захоплюючим сюжетом.


ТОП 5 ігор для Valve Steam Deck

Портативна ігрова консоль завжди залишається популярною, адже дозволяє грати в улюблені ігри з ідеальною графікою та захоплюючим сюжетом, незалежно від місця знаходження. Її ніколи не зможуть замінити смартфони, адже для Valve Steam Deck в РетроМагаз є багато ексклюзивних ігор, які не можна запустити на мобільних пристроях.

ТОП 5 ігор для Valve Steam Deck

Найкращі ігри для Valve Steam Deck

Зважаючи на популярність та відгуки користувачів, у список найкращих ігор для Valve Steam Deck увійшли:

  • Elden Ring — гра японського виробництва, яка сподобалася гравцям завдяки унікальному сюжету, адже події в грі розвиваються в містичному світі Міжземеллі, де править Маріка Вічна.
  • Stardew Valley — чудова гра для любителів симуляторів ферми, вона допомагає розслабитись, зняти стрес та насолодитись процесом вирощування рослин, доглядом за тваринами.
  • Phasmofobia — захоплююча гра для любителів паранормальних явищ, гравець разом зі своїм героєм відправлятимуться туди, де, за словами очевидців, відбувається щось незвичайне.
  • War Thunder — симулятор для тих, кому цікава воєнна тематика. Він дозволяє політати на гелікоптері, користуватися сучасною зброєю, створювати військові стратегії та використовувати їх.
  • Hogwarts Legacy — події гри розвиваються у легендарному Гогвардсі в 19 столітті, сюжет захоплює всіх, хто любить фантастику.

Усі ці ігри ідеально підходять до будь-якої консолі Valve Steam Deck, вони не є безплатними, адже на розробку такого роду ігор йде багато часу, фінансових витрат та сил. Купляти їх важливо лише в перевірених магазинах, адже недобропорядні продавці можуть продавати під виглядом ліцензованої гри її дешеву копію.

Для якого віку підходять ігри Valve Steam Deck?

Використання ігрової консолі Valve Steam Deck рекомендовано з 18 років. Однак є виключення, та в певних випадках її можуть використовувати і підлітки у віці від 12 років.

Дуже важливо для неповнолітніх правильно вибирати дизайн. Потрібно розуміти: сцени жорстокості та насильства можуть негативно відобразитись на незрілій психіці дитини.

Для неповнолітніх краще вибирати ті ігри, які несуть позитивні емоції та враження, не напружують психіку.

До кожної гри на Valve Steam Deck додається інструкція, її слід детально вивчити та лише після цього можна купляти для дітей чи підлітків. Найкраще вибирати нейтральні ігри, наприклад, симулятор ферми. Бойовики та екшн краще залишити дорослим, вони користі дітям не принесуть.