24 жовт. 2022 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

148

0

Топ-6 причин навчати дитину у дистанційній школі

Топ-6 причин навчати дитину у дистанційній школі

Атмосферна Школа розкриває всі переваги дистанційного навчання


Топ-6 причин навчати дитину у дистанційній школі

Дистанційне навчання до минулого року було для більшості батьків і учнів чимось дивовижним і далеким, за винятком сімей, які проживають за кордоном та зацікавлені мати український сертифікат про середню освіту. Наразі ж це стало невід'ємною частиною нашого життя і багато з людей здивувались, наскільки така освіта зручна та ефективна. Атмосферна Школа https://www.atschool.com.ua/ розкриває всі переваги даного процесу.

Топ-6 причин навчати дитину у дистанційній школі

1. Можливість підлаштувати формат навчання під потрібний ритм

Вдома дитина підпорядкована сама собі. Її не відволікають однокласники, ніхто не підганяє у виконанні вправ, вона знаходиться у комфортних та зручних для себе умовах та може розраховувати свій час як вважає за потрібне. Таким чином, дитина може витратити на математику меншу частину свого часу і перейти до наступного предмета, нікого не чекаючи й не збиваючи свій навчальний ритм.

2. Ефективна робота над дисциплінами, які потребують більшої уваги

Відповідно до успіхів дитини у тих чи інших навчальних дисциплінах можна коригувати освітній процес таким чином, щоб учень витрачав менше часу на предмети та теми, які він добре засвоїв, та більше на
уроки — де він відстає.

Також подібний формат занять допомагає батькам звернути увагу на те, як саме їх дитина сприймає інформацію: чи відволікається, чи нормально сприймає весь потік матеріалу або ж губиться у датах, рівняннях, морфології та ін. Вчитель, як би не старався, часто просто не може простежити всі ці моменти в класі через велику кількість учнів.

3. Сприяння нормальному фізичному та психологічному стану

Що найскладніше у школі? Правильно – прокидатися зранку. Вставати о 7-ій, а то й раніше, просто каторга для дітей. Та що й казати, також і для батьків, яких чекає попереду не менш складний день. А чи потрібно це? Відтепер учні можуть не витрачати годину чи дві на збори та дорогу до навчального закладу. Все що їм потрібно – встати, поснідати та вмитися. Таким чином їм завжди гарантований добрий гумор та хороший робочий настрій, а «совенятка» не будуть засипати прямо за партою, як зазвичай це робили.

До того ж дистанційка набагато безпечніша відносно кількості фізичних контактів дитини з потенційними переносниками хвороботворних бактерій та вірусів. Учень буде знаходитись у теплих домашніх умовах, мати доступ до нормальної їжі, що не може не позначитись позитивно на його здоров'ї.

Також не забуваємо і про дітей-інтровертів, які краще відчувають себе не посеред гучного класу, а наодинці. Спостереження показали, що в більшості з таких учнів підвищується успішність, коли вони переходять на дистанційне навчання.

4. Ефективне засвоєння матеріалу

Більшість проблем із засвоєнням матеріалу учні мають через те, що не встигають працювати в темпі уроку і збиваються з думки. Попросити вчителя повторити наважуються далеко не всі, тож тема відкладається в голові учня недостатньо ефективно. При дистанційці, завдяки функціональній платформі з великою кількістю дидактичного наочного матеріалу, дитина завжди може повернутися до моменту, де вона втратила думку чи не зрозуміла вправу. Також передові дистанційні навчальні заклади, до яких зокрема належить Атмосферна Школа, надають можливість тестової перевірки здобутих знань по тій чи іншій темі за допомогою спеціально відібраних завдань для визначення якості засвоєння інформації.

5. Розвиток навичок самоосвіти

Хочете, щоб ваша дитина вивчила обрану тему? Допоможіть їй з підбором інформації та поясненнями. Хочете, щоб вона набула навичок самоосвіти й в майбутньому вміла знаходити та опрацьовувати всю потрібну інформацію та легко отримувати знання? Надайте їй можливість навчатись в Атмосферній Школі. Завдяки нашій функціональній платформі та іншим освітнім інструментам учень буде не просто сприймати, але й навчиться опрацьовувати матеріали, заглиблюючись в освітній процес, ставши не просто споживачем інформації, а безпосереднім оператором свого навчання.

6. Об'єктивність оцінювання

Усі результати робіт та самі виконані завдання знаходяться у вільному доступі в батьківському кабінеті. Оцінювання допомагає закріпити знання та детально пояснює кожну відповідь дитини.

Дистанційне навчання – гідна альтернатива стаціонарному закладу освіти. Це – наше сьогодення. Долучайтесь до нього разом з Атмосферною Школою.