10 груд. 2021 16:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

103

0

Топ найкращих чохлів для навушників Airpods Pro

Топ найкращих чохлів для навушників Airpods Pro

Брендові навушники Airpods Pro − задоволення не з дешевих


Топ найкращих чохлів для навушників Airpods Pro

Брендові навушники Airpods Pro − задоволення не з дешевих. Тому власники таких навушників намагаються якомога краще захистити їхній футляр від подряпин та інших пошкоджень. Для цього чудово підійде захисний чохол Airpods Pro − таких аксесуарів в продажу є чимало. Ви можете придбати і силіконовий чохол, і шкіряний люксової якості.

Броньований чохол Rugged Armor

В ньому гармонійно поєднуються міцність та елегантність. Містить карбон, тому здатний витримувати максимальні навантаження. В комплекті з чохлом є карабін, який дозволяє закріпляти аксесуар на сумці чи на одязі.

Spigen Silicone Fit

Цей еластичний чохол добре прилягає до футляра, сумісний з безпровідною зарядкою та добре захищає футляр від подряпин. Доповнюється карабіном.

Spjgen Tough Armor

Це жорсткий броньований чохол, надзвичайно надійний. Захистить навушники навіть під час падіння з висоти 10 поверху чи при сильному ударі. Це повноцінний захист для ваших навушників. Чохол Spigen для AirPods має застібку-карабін.

ESR Metro Light

Виготовлений зі штучної шкіри, захищає футляр навушників від подряпин та тертя. Щільно прилягає до корпусу, не заважає заряджати гаджет з допомогою безпровідної зарядки. Має карабін для закріплення на одязі чи сумці. Відрізняється доступною ціною.

ESR Hybrid

Виготовлений з прозорого поліуретану, легкий та надійний. Простий, та разом з тим стильний аксесуар. Добре захищає футляр від подряпин та ударів.

Використовуючи такі чохли для навушників Airpods Pro, можна забезпечити їм гарний захист від пошкоджень та продовжити термін їх використання. Завдяки застібкам-карабінам чохли зручніше носити з собою. Тонкі матеріали, з яких вони виготовлені, не перешкоджають безпровідній зарядці.

Всі чохли, описані тут, мають багато переваг. Також варто відмітити Spigen Rugged Armor, котрий ви можете замовити тут. Він забезпечить надійний броньований захист навушників і має стильний зовнішній вигляд. Не менш надійним є і чохол Twelve South. Якщо вас цікавить чохол преміальної якості, то зверніть увагу на AirSnap Pro, виготовлений з повнозернистої шкіри. А чохол Luxury Series приємно здивує вас своєю ціною та добре захистить футляр з навушниками.