2 листоп. 2020 18:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

169

0

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад

Підрахунок голосів щодо решти кандидатів триває.


ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад

Станом на 2 листопада в ЦВК оприлюднили результати голосувань на посаду голови в 7 семи громадах Вінниччини. Також опублікували списки депутатів в шести сільських та селищних радах.

Оприлюднили ім’я переможця на посаду голови ОТГ в Жмеринці. Ним став чинний міський голова Анатолій Кушнір, який висувався від партії «Українська стратегія Гройсмана».

Варто зазначити, що в травні 2018 року депутати Жмеринської міської ради на позачерговій сесії висловили недовіру міському голові Анатолію Кушніру та проголосували за дострокове припинення його повноважень. В червні 2020 року Верховний суд України відновив Кушніра на посаді міського голови Жмеринки.

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад

Анатолій Кушнір

Також стали відомі очільники шести селищних та сільських громад Вінниччини.

Головою Сутисківської селищної ради Вінницького району став Леонід Дідух, а Тиврівської – Сергій Кицишин. Обидва – самовисуванці та є чинними селищними головами.

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад - фото 2

Леонід Дідух

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад - фото 3

Сергій Кицишин

Очільником Глуховецької ОТГ Хмільницького району став кандидат від «Європейської солідарності» Олександр Амонс, також чинний селищний голова.

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад - фото 4

Олександр Амонс

В Агрономічній сільській громаді головою став самовисуванець Сергій Сітарський, член ВО «Батьківщина», раніше займав посаду першого заступника сільського голови Якушинецької сільської ради.

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад - фото 5

Сергій Сітарський

В Махнівці Хмільницького району переміг чинний сільський голова, кандидат від партії «За майбутнє» Павло Кузьмінський.

ЦВК визнала обраними 7 голів об’єднаних громад на Вінниччині та депутатів шести рад - фото 6

Павло Кузьмінський

В Самгородській ОТГ перемогу отримав Сергій Лановик, кандидат від «Батьківщини» та заступник керівника секретаріату Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Окрім того стали відомі імена 21-го депутата Агрономічної сільської ради. Серед новообраних депутатів більшість – самовисуванці.

22 депутата обрали і до Джуринської сільради. Серед яких 8 – самовисуванці, 5 – від «Україської стратегії Гроймана», 5 – від партії «За майбутнє» і 4 – від ВО «Батьківщина».

Серед новообраних депутатів Яришівської сільської ради також переважають самовисуванці. Також до ради «зайшли» представники від «Батьківщини», «Європейської солідарності», «УСГ» та партії «За майбутнє».

З 22 депутатів Самгородської сільради 16 – самовисуванці. Також до ради потрапляють 5 представників «стратегії Гройсмана» та 1 кандидат від «Батьківщини».

До Тиврівської селищної ради «зайшли» 12 самовисуванців, 5 кандидатів від «УСГ», 3 – від «Слуги народу» та по одному від партій «За майбутнє» та «Європейська солідарність»

В Глуховецькій селищній раді також більшість – самовисуванці. Також в раду потрапляють 5 кандидатів від «Європейської солідарності» та 2 – від партії «За майбутнє».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з відкритих джерел