27 черв. 2022 13:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

250

0

У чому переваги лазерної епіляції в салоні

У чому переваги лазерної епіляції в салоні

Плюси та мінуси салонної епіляції


У чому переваги лазерної епіляції в салоні

При величезному розмаїтті методів видалення зайвої рослинності на деяких ділянках тіла та обличчя найбільш затребуваною протягом останніх кількох років у Вінниці залишається лазерна епіляція. Більшість жінок і чоловіків вважають за краще робити процедуру в салоні, інші, бажаючи випробувати альтернативні варіанти, набувають портативного лазерного епілятора. Професійний та побутовий прилади працюють за одним і тим же принципом, при цьому існують деякі відмінності у процесі виконання процедури та її ефективності. Який метод кращий, розглянемо у статті.

Плюси та мінуси салонної епіляції

Перевагами епіляції в салоні у м. Вінниця, зокрема, є:

  • Відсутність необхідності докладати будь-яких зусиль для обробки лазером волосистих зон. Ваше завдання – лише зручно розташуватися на кушетці, одягнути захисні окуляри та виконувати нескладні вказівки майстра;
  • Висока ефективність процедури. Після першого сеансу безповоротно випадає 7–20% волосків;
  • Економія часу. На обробку однієї зони йде від 10 до 30 хвилин. Процедура видалення волосся на найбільш популярних ділянках - під пахвами і в області бікіні - в салонах мережі TK Laser займає не більше 40 хвилин;
  • Тривале збереження результату. За умови повного проходження курсу та підтримуючих процедур 1–2 рази на рік шкіра залишатиметься гладкою протягом 5–10 років.

У чому переваги лазерної епіляції в салоні - фото 2

Портативні прилади ефективності не можуть зрівнятися з професійним обладнанням, спалах у яких набагато потужніший, а площа випромінювання – більше.

Недоліками салонної процедури є, мабуть, лише ціна та незручність при виконанні маніпуляції в галузі бікіні. Проте варто враховувати, що основний курс складається з 8–12 сеансів. Надалі відвідувати майстрів епіляції доведеться дуже рідко.

Переваги та недоліки використання портативного епілятора

Пристрій для епіляції в домашніх умовах зручно тим, що не потрібно заздалегідь планувати візит в салон, процедуру можна зробити в будь-який час. При цьому будьте готові до того, що сама маніпуляція триватиме довше, ніж спеціаліст, процедури потрібно робити частіше. Більше того, обробляти лазером волосся у важкодоступних зонах не так вже й легко, іноді потрібна стороння допомога.

Якщо вам пощастить, і прилад працюватиме довго, його вартість окупиться. У разі поломки ваші гроші виявляться викинутими на вітер, адже відремонтувати епілятор за доступною ціною практично неможливо.

Таким чином, якщо у вашому місті є салон, де роблять лазерну епіляцію, краще знайти час і гроші на проходження курсу та рідкісні підтримуючі сеанси, ніж витрачати зусилля на самостійні процедури.

Записатися в салон на процедуру: https://tk-laser.com.ua/vinnitsa/lazernaya-epilyatsiya/