10 трав. 2021 14:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Україна
0

128

0

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь

В Домінікані дівчині не змогли надати медичну допомогу, лише консультацію лікаря, яка коштувала півтори тисячі доларів


У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь

На борту літака компанії «Azur Air», який прямував з Борисполя до Ла Романи (Домінікана), стався конфлікт між пасажирами, в результаті чого громадяни України роздряпали обличчя і відгризли ніготь. В Домінікані дівчині не змогли надати медичну допомогу, лише консультацію лікаря, яка коштувала півтори тисячі доларів.

Про це пише ТСН.

Про інцидент, що стався 8 травня, у своєму Іnstagram повідомив відомий блогер Андрій Трушковський. Він перебував у компанії постраждалої дівчини Юлії та її чоловіка Костянтина і зафільмував конфлікт.

За словами блогера, конфлікт почався через те, що чоловік Юлії відкинув спинку свого крісла, що нібито не сподобалося подружній парі, яка сиділа позаду.

«Костя з Юлею спали. Дитина ззаду почала бити по сидінню Юлі, Костя попросив, щоб вона цього не робила. У наступний момент Костя встав і пішов в туалет, а коли повернувся, сів на своє крісло і відкинув його. Жінка (яка сиділа позаду. - Ред.) не Костю почала дубасити, а Юлю, яка спала, і х**рити її в крісло. Потім роздряпала їй обличчя, погризла руку і відкусила ніготь», - розповів Трушковський.

Увага, фото 18+

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь

Після цього бортпровідники пересадили подружжя, написали заяву і викликали поліцію. Водночас це, за словами блогера, не допомогло вирішити ситуацію.

«Поліція по прильоту сюди (в Домінікану. - Ред.) сказала дослівно: «Ми країна банана. Нам все одно вирішуйте самі». Ні в аеропорту, ні в готелі лікар не допоміг. В одному госпіталі, на жаль, нам не допомогли. У другому госпіталі нам сказали: «Оскільки вам страховка відмовила - це сталося в повітряному просторі і пошкодження від третіх осіб не покривається страховкою - тоді ви повинні подавати в суд і щоб вони компенсували це все», - переповів Трушковський.

Чоловік поскаржився, що в Домінікані постраждалій дівчині не змогли надати кваліфіковану допомогу. Лише консультація лікаря, за його словами, коштувала півтори тисячі доларів.

«Мій близький друг запропонував відіслати їх в Мексику щоб їм там допомогли кваліфіковані фахівці, тому що немає жодного квитка з Домінікани до Києва раніше, ніж наш виліт», - розповів блогер.

Він додав, що вирішили піти юридичним шляхом і домагатися справедливості в суді, аби подружжя компенсувало збитки:

«Постраждала просто ні в чому не винна найдобріша душа. А ось ці тварюки в сусідньому готелі відпочивають. Ми підемо через суд і доб'ємося щоб вони компенсували абсолютно все».

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь  - фото 2

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь  - фото 3

У літаку до Домінікани дівчині з України подерли обличчя і відгризли ніготь  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info