10 берез. 2023 14:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

274

0

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції

У відділі поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс.


У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції

У відділі поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс, основна ідея якого полягає у якісній комунікації з громадянами та сприяння в отриманні ними необхідних послуг у зручних умовах. Відвідувачі, які звертатимуться до відділу поліції, зможуть скористатися оновленим поліцейським сервісом.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області.

Сьогодні, заступник керівника поліції області Олег Кашперук, керівництво Гайсинського районного управління поліції й поліції міста Бершадь, спільно з представниками місцевої влади перевірили готовність поліцейських до роботи в оновленому фронт-офісі та з автоматизованою системою фіксації дій Custody Records.

«Навіть в умовах війни ми продовжуємо реалізовувати надзвичайно важливий для поліції проєкт. Адже захист прав людини для нас є беззаперечною цінністю. Ця система, не лише дає можливість моніторити ситуацію із затриманими, вона кардинально змінює умови для роботи із громадянами та безпосередньо поліцейських, - сказав Олег Кашперук. - Громадяни можуть швидко та якісно отримати необхідну інформаційну допомогу завдяки технічному оснащенню фронт-офісу. Впровадження таких проєктів, підтверджує головний принцип роботи «Поліція для людей»».

Знайомство з новаціями відбувалось на прикладі стандартної ситуації затримання та доставлення уявного правопорушника до відділу поліції.

Алгоритм дій на кожному з етапів детально пояснював та відповідав на запитання учасників презентації старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотримання прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук.

Таким чином присутні оглянули приміщення для інтерв’ю із затриманим, його спілкування із захисником, проведення слідчих дій, а також окреме приміщення для перебування затриманих упродовж 24 годин. Усі вони обладнані системами відеонагляду з певними вимогами щодо роботи.

На завершення заступник начальника ГУНП Олег Кашперук подякував за підтримку у реалізації проєкту «Custody Records» усім, хто долучився до цієї ініціативи. Керівнику підрозділу побажав успіхів у подальшій роботі, яка сприятиме доступності та відкритості в отриманні громадянами якісних поліцейських послуг.

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції  - фото 2

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції  - фото 3

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції  - фото 4

У місті Бершадь на Вінниччині відкрили сучасний фронт-офіс поліції  - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info