29 берез. 2022 12:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Україна
0

147

0

У Миколаєві російська ракета влучила в будівлю облдержадміністрації

У Миколаєві російська ракета влучила в будівлю облдержадміністрації

З-під завалів дістають людей, є загиблі та поранені


У Миколаєві російська ракета влучила в будівлю облдержадміністрації

Сьогодні вранці, 29 березня, у Миколаєві ворожа російська ракета влучила в дев’ятиповерхову будівлю облдержадміністрації. З-під завалів витягли 18 поранених та трьох загиблих людей. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

Про це повідомляє ДСНС України.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій зазначили, що 29 березня близько 08:45 у м. Миколаїв внаслідок обстрілу та влучання в дев’ятиповерхову адміністративнубудівлю сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи, без послідуючого горіння.

Станом на 12:00 деблоковано 3 загиблих осіб, 22 особи постраждало, з них підрозділами ДСНС врятовано та вивільнено з під завалів 18 осіб, яких передано медикам «швидкої».

Перше повідомлення про потрапляння ракети з’явилося від голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

«Розгрібаємо завали. Розвалили половину будівлі, у кабінет потрапило мій. Щодо жертв: ходимо під богом, більшість дивом урятувалися. Це від 50 до 100 людей», — зазначив Віталій Кім.

Згодом, Кім повідомив, що у місті знову повітряна тривога: «З Криму на Миколаїв вилетіла ворожа авіація. Кількість невідома. Будуть працювати на дуже малих висотах».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Віталія Кіма.