13 трав. 2021 10:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

127

0

У семи селах Гайсинського району відключать газ

У семи селах Гайсинського району відключать газ

Газу не буде з 17 по 31 травня


У семи селах Гайсинського району відключать газ

Гайсинська дільниця АТ «Вінницягаз» проведе планові ремонтні роботи. У зв’язку з цим з 17 по 31 травня буде тимчасово припинено газопостачання у семи селах Гайсинського району.

За інформацією АТ «Вінницягаз», газу не буде в селах: Бондури, Шура Бондурівська, Кисляк, Карбівка, Хутір Карбівський, Мітлинці, Шура Мітлинецька.

«Після ремонту новий ШГРП безпечно та надійно розподілятиме блакитне паливо місцевим жителям. Зокрема знижуватиме тиск в мережі, захищатиме від перепадів, утримуватиме його на належному рівні. Крім того фільтри шафового газорозподільного пункту утримують дрібнодисперсні частинки й таким чином очищують газ при його подачі споживачам.

Роботи із заміни ШГРП потребують тимчасової зупинки подачі газу. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Відновлення газопостачання буде проводитись поступово з 24 травня по мірі виконання запланованих робіт», – йдеться у повідомленні.

Мешканців будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

Відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info