28 лют. 2023 13:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Здоров‎’‎я
0

230

0

У Великобританії з’являться нові лікарські засоби від «Фармак»

У Великобританії з’являться нові лікарські засоби від «Фармак»

Фармацевтична компанія «Фармак», розширила лінійку власної продукції, що реалізується на ринку Великобританії.


У Великобританії з’являться нові лікарські засоби від «Фармак»

Найбільший український виробник та експортер лікарських засобів, фармацевтична компанія «Фармак», розширила лінійку власної продукції, що реалізується на ринку Великобританії.

У результаті успішного проходження перевірок британських контролюючих органів, що тривали більше року, українська компанія зареєструвала два нові продукти, які тепер будуть продаватися у Великобританії. Це лікарський препарат, що використовують під час проведення МРТ (прим.: магнітно-резонансній томографії) та лікарський засіб для зупинки кровотечі.

У Великобританії з’являться нові лікарські засоби від «Фармак»

Проведення досліджень у лабораторії «Фармак»

«Ми представили британському ринку серйозні лікарські препарати та вже маємо велике замовлення на їх постачання протягом двох років. Наразі ми співпрацюємо з локальними партнерами по всьому світу, які відслідковують потреби ринку в своєму регіоні, та аналізують, з якими препаратами «Фармак» може найбільш успішно конкурувати в певній країні. Цей підхід допомагає трансформувати нашу українську компанію в міжнародну. Та продемонструвати світу потенціал української фармацевтики в цілому», — зазначає виконавчий директор «Фармак» Володимир Костюк.

У Великобританії з’являться нові лікарські засоби від «Фармак» - фото 2

Виготовлення лікарських засобів на заводі «Фармак» у місті Київ

Під час війни компанія першочергово задовольняє внутрішній попит українських пацієнтів, армії та шпиталей, а лише потім готує продукцію на експорт.

У 2022 році «Фармак» відвантажив понад 240 різновидів продукції у 38 країн світу. Лікарські засоби українського виробника продаються в країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії.

У 2021 році «Фармак» відкрив представництво у В’єтнамі та офіс у Об’єднаних Арабських Еміратах. Також компанія планує у 2024 році відкрити новий завод у Барселоні. Крім самого виробництва в Іспанії планується відкриття мультифункціонального лабораторного комплексу з R&D-центром для розробки і тестування нових лікарських засобів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info