25 берез. 2022 12:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

411

0

У Вінницькій міській раді новий депутат - Тарас Ковальчук

У Вінницькій міській раді новий депутат - Тарас Ковальчук

Він працюватиме в постійній депутатській комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг


У Вінницькій міській раді новий депутат - Тарас Ковальчук

У Вінниці в складі депутатського корпусу міської ради відбулись зміни. 25 березня на початку засідання сесії міський голова Сергій Моргунов вручив Тарасу Ковальчуку посвідчення депутата міської ради та нагрудний знак. Він працюватиме в постійній депутатській комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

На початку сесії міськради голова Вінницької міської виборчої комісії Дмитро Шевчук повідомив, що 23 лютого було скликано засідання Вінницької міської територіальної виборчої комісії Вінницького району Вінницької області. На якому було прийнято відповідне рішення про реєстрацію депутатом Вінницької міської ради Тараса Ковальчука.

Міський голова Сергій Моргунов на початку засідання сесії вручив Тарасу Ковальчуку посвідчення депутата міської ради та нагрудний знак.

Зазначимо, що з 25 березня Ковальчук приступив до виконання депутатських обов’язків замість Ігоря Ткачука, до якого партія «Українська стратегія Гройсмана» застосувала імперативний мандат.

У Вінницькій міській раді 8 скликання Тарас Ковальчук працюватиме в постійній депутатській комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

У Вінницькій міській раді новий депутат - Тарас Ковальчук

Довідка:

42-річний Тарас Ковальчук є директором ТОВ «Зодчий». Робота цього підприємства пов’язана із сферою будівництва та виробництва. Основний напрямок - фасування, доставка, реалізація цементу та оздоблювальних матеріалів для термомодернізації будівель від провідних українських виробників. Трудову діяльність розпочав в 1995 році простим робітником. З 2001 року - заступник директора з комерційної роботи КМП «Зодчий», яке очолив у 2002-му. Восени 2020 року на місцевих виборах обирався від партії «Українська Стратегія Гройсмана».

В квітні 2021-го року, коли відбулось 1-ше установче засідання Ради підприємців при міському голові, за пропозиціями представників вінницького бізнесу, які увійшли до нового складу цього органу - Ковальчука обрали співголовою оновленої Ради підприємців.

У Вінницькій міській раді новий депутат - Тарас Ковальчук - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info