5 черв. 2022 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Влада
0

662

0

У Вінницькій облраді Кістіона призначили начальником водоканалу

У Вінницькій облраді Кістіона призначили начальником водоканалу

На комунальному підприємстві новий керівник


У Вінницькій облраді Кістіона призначили начальником водоканалу

У Вінницькій обласній раді призначили начальника «Вінницяоблводоканал». Комунальне підприємство очолив 30-річний Дмитро Кістіон - син першого заступника голови обласної ради Володимира Кістіона.

Відповідне розпорядження голови Вячеслава Соколового опубліковано на сайті облради.

«Призначити Кістіона Дмитра Володимировича на посаду начальника комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» з 31 травня 2022 року, перевівши його з посади першого заступника начальника комунального підприємства «Вінницяоблводоканал», - зазначено в документі.

Нагадаємо, в березні цього року Дмитра Кістіона призначили виконуючим обов’язки начальника КП «Вінницяоблводоканал», замість Олександра Чернятинського.

У Вінницькій облраді Кістіона призначили начальником водоканалу

На сайті КП «Вінницяоблводоканал» оновили інформацію про керівника підприємства:

«Кістіон Дмитро Володимирович.

31 жовтня 1991 року народження, освіта вища, закінчив Одеську Державну академію будівництва та архітектури у 2013 році та здобув кваліфікацію магістр з водопостачання та водовідведення. У 2014 році закінчив Центр післядипломної освіти Одеської Державної академії будівництва та архітектури та отримав диплом спеціаліста з економіки підприємства. У 2020 році захистив дисертацію за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)» та отримав диплом кандидата економічних наук Київського національного університету будівництва і архітектури.

Трудову діяльність розпочав у 2007 році на посаді слюсаря аварійно-відновлювальних робіт 2 розряду в мережі водопроводу у Вінницькому обласному комунальному виробничому підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства «Вінницяводоканал».

З 12.09.2013 року був призначений на посаду заступника головного інженера КП «Вінницяоблводоканал». З 21.11.2016 року обіймав посаду заступника начальника КП «Вінницяоблводоканал».

З 01.01.2019 року Кістіон Д.В. призначений на посаду першого заступника начальника КП «Вінницяоблводоканал».

У 2016 році за наполегливу працю та вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунальної галузі Кістіон Д.В. був нагороджений Почесною грамотою Вінницької облдержадмiнiстрацiї та облради.

У 2018 році за сумлінну працю та вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунальної галузі та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Кістіон Д.В. був нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

У 2019 році за високий професіоналізм та значний особистий внесок у забезпечення стабільної роботи водопровідно-каналізаційного господарства м. Вінниці та Вінницької області Кістіон Д.В. було нагороджено Почесною грамотою Асоціації «Укрводоканалекологія».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – зі сторінки Володимира Кістіона (2019 рік), ілюстративна світлина - з "20 хвилин"