1 серп. 2020 13:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

171

0

У Вінницькій ОДА через конкурс шукають директора департаменту охорони здоров’я, замість Грабович

У Вінницькій ОДА через конкурс шукають директора департаменту охорони здоров’я, замість Грабович

Оголосили конкурс на посаду директора департаменту охорони здоров’я та реабілітації

У Вінницькій ОДА через конкурс шукають директора департаменту охорони здоров’я, замість Грабович

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов підписав розпорядження про проведення конкурсного відбору на посаду директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації.

Документ опубліковано на сайті ОДА.

«Відповідно до пункту 8 Розділу II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2020 рік», Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290, доповідної заступника Голови обласної державної адміністрації та у зв’язку з необхідністю виконання невідкладних завдань і функцій на період дії карантину:

1. Оголосити добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «Б» – директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації на період дії карантину.

2. Визначити Заболотну Наталю Михайлівну, заступника Голови обласної державної адміністрації, уповноваженою особою для проведення співбесіди з кандидатами.

3. Затвердити оголошення про добір на вакантну посаду державної служби категорії «Б» – директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації на період дії карантину, що додається.

4. Відділу з питань персоналу апарату обласної державної адміністрації забезпечити:

1) розміщення цього розпорядження та оголошення про добір на Єдиному порталі вакансій державної служби;

2) розгляд поданої інформації від осіб, які виявили бажання взяти участь у доборі, передачу такої інформації уповноваженій особі, інформування про час та місце проведення співбесіди;

3) оприлюднення на Єдиному порталі вакансій державної служби інформації про прийняте рішення за результатами добору…», - зазначено в документі.

У Вінницькій ОДА через конкурс шукають директора департаменту охорони здоров’я, замість Грабович

Нагадаємо, департамент охорони здоров’я, директором якого з 2015 року була Людмила Грабович, ліквідували. Замість нього створили Департамент охорони здоров’я та реабілітації.

Раніше у Вінницькій облдержадміністрації порушили дисциплінарне провадження стосовно директорки департаменту охорони здоров’я Людмили Грабович через невиконання посадових обов’язків. Йшлось про життя 2-річної дитини. Рекомендував провести службове розслідування Комітет з питань охорони здоров’я Верховної Ради. Керівник департаменту пішла на лікарняний.

Вінниця.info