6 груд. 2022 11:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

227

0

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень

Викладачі, студенти та їх батьки разом готували тістечка, пиріжки та кекси


У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень

У Вінницькому технічному фаховому коледжі пройшов перший благодійний ярмарок. Викладачі, студенти та їх батьки разом готували тістечка, пиріжки та кекси. Вдалося зібрати майже 30 тисяч гривень.

Про це повідомили у Вінницькому технічному фаховому коледжі.

«Все, що ми принесли сьогодні на ярмарок, приготували наші мами. Це круто! Батьки і вчителі допомагають нам, а всі разом ми підтримуємо наших бійців!», – каже Нікіта Комарник, першокурсник радіотехнічного відділення ВТФК.

Для збору благодійних внесків відвели скриньки. Гроші збирали для ЗСУ.

«Хто, як не ми повинні органузовуватись і допомагати нашим військовим! Вони нас захищають і ми хочемо, аби вони відчували нашу вдячність за те, що маємо можливість навчатись і просто жити!», – каже Ганна Вовк, голова департаменту волонтерства студради ВТФК.

Стартувала акція на великій перерві. В холі коледжу розставили столи з випічкою – тістечка, пиріжки, кекси та напоями. Особливого колориту додали українські народні та патріотичні атрибути. Ними учасники ярмарку прикрасили свої імпровізовані ятки.

«Бажання допомогти захисникам в боротьбі з окупантом, згуртувало студентів та викладачів. З перших днів повномасштабного вторгнення громада нашого коледжу ремонтувала автівки, які потім відправляли хлопцям на фронт. В виробничих майстернях гуртом виготовляли пічки, аби бійці могли зігрітись і висушити одяг, зварювали скоби і загороджувальні їжаки. Ніхто нікого не примушував і не примушує допомагати ЗСУ. Це від щирого серця!», – розповіла директорка Вінницького технічного фахового коледжу Світлана Василюк.

Під час благодійної ярмарки вдалося зібрати 29 708 гривень для Збройних Сил України.

Своїми донатами студентсько-педагогічна громада ВТФК допомагає забезпечувати українських бійців найнеобхіднішим. Разом з волонтерами ГО «Загартовані серця» відправили на передову теплий одяг, утеплювач для бліндажів, таблетки для знезараження води, автомобільні інструменти і ще чимало речей, потрібних військовим.

«Ми завжди приєднуємось до збору коштів, які оголошують наші партнери з ГО «Загартовані серця». Вони отримують заявки безпосередньо від командирів військових частин та бригад. Від початку російського нападу в коледжі ми зібрали майже 1 млн грн.. За них купили і відправили бійцям тепловізор, ноути, планшети, рації і не тільки», – каже Андрій Крисак, викладач, координатор збору допомоги у ВТФК.

Минулого тижня активісти коледжу завершили черговий збір коштів на придбання прикурювачів для автівок. Вони потрібні військовим для підзарядки акумуляторів. Внесок громади ВТФК 7 000 грн, з них 3 300 грн надійшло від родини студента групи 4КІ2 Дмитра Вдовиченка.

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень  - фото 2

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень  - фото 3

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень  - фото 4

У Вінницькому технічному фаховому коледжі провели благодійну ярмарку. Для ЗСУ зібрали майже 30 тисяч гривень  - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вінницького технічного фахового коледжу