24 січ. 2022 15:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

262

0

У Вінниці лікують ожиріння ліфтингом та вакуумною терапією

У Вінниці лікують ожиріння ліфтингом та вакуумною терапією

Для цього достатньо направлення від сімейного лікаря


У Вінниці  лікують ожиріння ліфтингом та вакуумною терапією

На базі Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру функціонує Центр лікування надлишкової ваги та ожиріння.

«У Центрі ви зможете отримати консультацію лікаря-дієтолога, ендокринолога, гінеколога, психолога. А також пройти всі необхідні обстеження для виключення гормональної причини надлишкової ваги, патології щитоподібної залози та діабету, скористатися тренажерним залом, пройти курс масажу та здійснити масу фізіопроцедур для досягнення бажаного результату», - повідомляє Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА.

Також там зауважують, що серед методів лікування пацієнтам пропонують вакуумну терапію. Вона проводиться за допомогою чеського апарату.

«Якщо пацієнт має проблемні відкладення жиру в зоні живота тобто є абдомінальне ожиріння, що особливо небезпечно для внутрішніх органів, на спині, руках, ногах, турбує друге підборіддя то застосовуємо вакуумну терапію.Також вона застосовується для регулярного догляду за обличчям - ліфтинг, корекцію контурів та овалу», - зазначають медики.

Процедура триває від 45 до 60 хвилин. Для максимального ефекту лікарі радять до 10 процедур. Курс лікування безкоштовний для тих пацієнтів, які мають направлення на лікування від свого сімейного лікаря.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру, що по вул. Мічуріна, 32.

У Вінниці  лікують ожиріння ліфтингом та вакуумною терапією

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА.