30 черв. 2022 18:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

266

0

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі

Взяти участь можуть діти віком від 6 до 12 років, які зареєстровані як ВПО й, яким Центр соціальних служб надає соціальні послуги


У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі

У Вінниці для маленьких переселенців стартувала акція «Літні розваги». Щотижня в одному з торгових центрів для них організовуватимуть розваги в ігровому центрі, а також частуватимуть смачненьким. Взяти участь можуть діти віком від 6 до 12 років, які зареєстровані як ВПО й, яким Центр соціальних служб надає соціальні послуги.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Так, учора, 29 червня, відпочити та поринути в атмосферу свята мали змогу 12 дітей, підопічних Міжнародного благодійного фонду «Будинок надії».

Маленька Юлія приїхала до Вінниці із Луганської області. Тут вона знайшла нову подругу із Донецька - Валерію. Дівчатка розповіли, що вже давно не були у розважальному центрі, тому дуже зраділи такій можливості. Їм усе сподобалося і вони весело провели час.

Організатори кажуть, що саме заради таких емоцій і була ініційована акція. Адже цим діткам найважче, вони опинилися у досить стресовій ситуації, коли їх вирвали зі звичного життя і вони змушені адаптовуватися до нових умов.

Організували акцію «Літні розваги» Вінницький міський центр соціальних служб спільно з ТЦ «S)mall» і Центром розваг «Країна мрій».

«Ми прекрасно розуміємо, що батьки дітей-переселенців наразі не сильно платоспроможні, тому вирішили зробити приємність для малюків, і раз на тиждень безкоштовно дали їм можливість провести день у дитячому центрі разом з анітамоторами та поласувати смачненьким після ігор», - каже директорка ТЦ «S)mall» Анастасія Заседнюк.

«Цю акцію плануємо проводити щотижня. Перша спроба була на минулому тижні, адже хотіли побачити чи сподобається таке дозвілля малечі й чи будуть вони себе комфортно почувати. На щастя все пройшло вдало, тому було прийнято рішення зробити таке маленьке свято для кожного малюка, який опинився тут за вимушених обставин. Дякую за проявлену ініціативу дирекції ТЦ S)mall та адміністрації Центру розваг «Країна мрій», адже приємно дивитись на щасливі очі малечі», - зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі - фото 2

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі - фото 3

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі - фото 4

У Вінниці для дітей-переселенців щотижня влаштовуватимуть безкоштовні розваги в ігровому центрі - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info