24 берез. 2022 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

91

0

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування

Початок війни не став на заваді вінницьким спортсменам продовжувати виборювати першість на міжнародних змаганнях


У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування

Вінницькі міські спортивні школи з перших днів війни перейшли на онлайн-тренування. Дистанційні заняття з усіх видів спорту тренери-викладачі проводять за допомогою програм Skype, Zoom та Viber. У разі повітряної тривоги, тренування призупиняється і відновлюється після сигналу відбою тривоги. Окрім того, маємо новини про першість вінницьких спортсменів на міжнародних змаганнях.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Багато дітей виїхало за кордон, та не з усіма втрачений зв’язок. Діти, які зараз перебувають за кордоном, долучаються до онлайн-тренувань. Більшість груп об’єднали. Частина тренерсько-викладацького та адміністративного складу захищає нашу країну у лавах ЗСУ та територіальній обороні. Тому наразі віддалені онлайн-тренування є цілком прийнятними. Зрозуміло, що заняття спортом «вживу» - це набагато цікавіше і корисніше. Але зараз немає іншого виходу», - сказав голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Спортивні тренери, які займаються з дітьми онлайн, одноголосно стверджують, що заняття фізичними вправами під час війни дають можливість психологічно розвантажитися. Адже спорт – це основна профілактика всіх психологічних важких станів, які переживає людина, тим паче, під час воєнних дій.

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування

Початок війни не став на заваді вінницьким спортсменам продовжувати виборювати першість на міжнародних змаганнях. Учениця міської дитячо-юнацької спортивної школи №6 зіграла у міжнародному турнірі з шахів серед жінок, який проходив у Польщі і зайняла перше місце.

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування - фото 2

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування - фото 3

У Вінниці міські спортивні школи проводять онлайн-тренування - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info