3 берез. 2023 15:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

428

0

У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького

У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького

Будівельники облаштують нове дорожнє покриття, тротуари, велодоріжки.


У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького

У Вінниці почалися ремонтні роботи на вулиці Андрія Шептицького. Будівельники облаштують нове дорожнє покриття, тротуари, велодоріжки задля підвищення безпеки руху пішоходів та автомобілістів.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Як розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради, реалізація цього проєкту є логічним продовженням раніше відремонтованих вулиць: Сабарівське шосе, Гніванське шосе, вул. Пирогова та новозбудованих доріг в мікрорайоні Академічний – вул.Миколаївська та Тимофіївська. Як і попередні об'єкти, капремонт вулиці Шептицького буде комплексним.

«Капітальний ремонт передбачає прокладання зливово-приймальної каналізації, облаштування з обох сторін вулиці тротуарів, відокремленої велосипедної доріжки, а також влаштування сучасного освітлення та платформ зупинок громадського транспорту із подальшою заміною павільйонів. Крім того, в рамках цього проєкту передбачене і облаштування кругового руху на перетині трьох вулиць – Шептицького, Тимофіївській та Миколаївській. Це дозволить всім учасникам руху почуватися комфортно на дорозі.

Проєкт фінансується за рахунок коштів бюджету нашої громади», — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

На цій ділянці планують провести роботи з озеленення – висадять 21 клен та облаштують газони.

«Власне, ремонт цієї вулиці, яка веде до мікрорайону Академічного, обговорювався давно. Ідея полягає в покращенні інфраструктури, що закладено в Стратегію розвитку ВМТГ до 2030 року. Згідно укладеного договору з підрядником, роботи маємо виконати до жовтня цього року. Втім, сподіваюся, що це вдасться реалізувати значно швидше і таким чином мінімізувати дискомфорт місцевих мешканців. Все буде залежати від наявності матеріалів, термінів їх виготовлення та ситуації в країні», — додав Юрій Семенюк.

У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького

У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького - фото 2

У Вінниці почали капремонт вулиці Шептицького - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР