8 лют. 2022 10:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

110

0

У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

На ринзі провели 109 боїв


У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

5 лютого у Вінниці, в «Нокауті», провели відкритий чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв UFMMA. На ринзі провели 109 боїв. Учасниками були спортсмени з Вінницької, Чернівецької, Одеської, Тернопільської, Сумської, Київської та Житомирської областей.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA.

Кращих в індивідуальному заліку визначали у багатьох вікових категоріях – від 8-9 років до дорослих. Переможці і призери отримали грамоти і медалі.

Серед чемпіонів виділили Тимура Тебідзе (Одеса, категорія 10-11 років) і вінницького суперважковика Ігоря Заверу (чоловіки). А також Дарину Лісовську (Київська область), яка виступала одразу в двох вікових категоріях. Серед дівчат 14-15 років вона стала чемпіонкою, а серед спортсменок 16-17 років – друге.

В командному заліку перемогла збірна клубу «Січ» (Вінниця). Разом із ним призову трійку команд склали СК «Воїн» (Одеса) і СК «Андеграунд» (Житомирська область). Їм вручили командні Кубки від організаторів.

«Це перші офіційні змагання у 2022 році. За їхніми підсумками ми відберемо найкращих спортсменів до збірної Вінниччини. Вона прийматиме участь у Кубку України з фрі-файту (26 лютого, Тернопіль) і чемпіонаті України з UFMMA (травень, Київ)», – каже президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA Вадим Кудіяров.

У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв - фото 2

У Вінниці провели чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA