5 жовт. 2019 13:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

106

0

У Вінниці розкажуть про освіту в Канаді

У Вінниці розкажуть про освіту в Канаді

У Вінниці проведуть семінар, де розкажуть про освіту в Канаді


У Вінниці розкажуть про освіту в Канаді

8 жовтня у вівторок у Вінниці OWL запрошує молодь і батьків на семінар з приводу освіти в Канаді. Початок о 18.00 годині. Під час семінару можна особисто дізнайся про все у представника провідного канадського ВНЗ - Douglas College! Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Douglas College International є одним з найкращих державних коледжів Британської Колумбії з великою кількістю програм у різних галузях. Вже після двох років навчання випускник може або працевлаштуватися в Канаді, або продовжити навчання в університеті-партнері — на вибір. Повернутися додому, якщо буде бажання, також можна! Або поїхати в будь-яку іншу країну. Тут є програми з оплачуваною практикою (важливий аргумент для сучасної незалежної молоді), а також стипендії для найкращих студентів!

«Нам приємно підкреслити, що студенти OWL-study кожного року отримують стипендії! Важливий факт: OWL-study, тобто ми надаємо безкоштовний супровід під час вступу! Тобто ніяких зайвих витрат — все як під час самостійного вступу! Але за підтримки досвідченого консультанта!», - зазначають організатори семінару.

Зворотний зв’язок: 093 185 32 70, 050 55 666 50, [email protected]

Кілька фактів про OWL-study:

  • мають багаторічний практичний досвід (працюють з квітня 2012 року);
  • сотні щасливих студентів (багато хто з них вже збудував успішну кар’єру в Канаді);
  • мають підтверджений зв’язок з Канадою (наш головний офіс розташований у Ванкувері, мають представників в інших канадських містах);
  • мають партнерські угоди з провідними закладами освіти Канади;
  • є офіси та представники в різних містах України.

OWL-study надає безкоштовні консультації; безкоштовний супровід абітурієнтів під час вступу в канадські виші; підтримку міжнародних студентів під час навчання в Канаді.

Вінниця.info