12 серп. 2022 14:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Культура
0

161

0

У Вінниці розробили нову ант-екскурсію для жіноцтва

У Вінниці розробили нову ант-екскурсію для жіноцтва

Це нетиповий екскурсійний проект для жіночої компанії, який буде відбуватися щоп’ятниці


У Вінниці розробили нову ант-екскурсію для жіноцтва

У Вінниці офіс туризму розробив новий нетиповий екскурсійний проект для жіночої компанії.

Про це розповіла в інтерв’ю телеканалу «Вінниччина» директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

«Сьогодні відбудеться прем’єра цієї екскурсії. Ми запрошуємо жінок і дівчат будь – якого віку, від 18 до 70+. На цій екскурсії можна буде дізнатися про себе, про свою жіночність, про свою жіночу силу, про богів та богинь, історію і культуру міста, секрети з життя М. Леонтовича, М. Коцюбинського, І. Богуна. А родзинкою є те, що всі дівчата збираються по завершенню екскурсійного маршруту на літній терасі одного з ресторанів, відвідувачі зможуть зробити фото і поспілкуватись у камерній атмосфері. На сьогодні реєстрація завершена, наступна така екскурсія пройде 19 серпня», - розповідає Тетяна Маєвська.

Також директорка офісу туризму у Вінниці нагадала, що серед новинок цього місяця – це екскурсія для дітей «Чарівний світ кіно».

«Ця екскурсія розрахована на дітей віком від 7 – до 13 років. Ми підготували для них інтерактивний розважальний проект, який має назву «Чарівний світ кіно». До речі, ми уклали угоду із кінотеатром «Родина». На дітей чекає п’ять зупинок історичним центром міста, п’ять конкурсів, п’ять розважальних локацій і на фінал перегляд захоплюючого кінофільму. На цій екскурсії можна дізнатися, які були кінотеатри у Вінниці, де відбувались перші прем’єри і спробувати пройти міні – кастинг акторської майстерності», - зазначає Тетяна Маєвська.

У Вінниці розробили нову ант-екскурсію для жіноцтва

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото офісу туризму

title