26 верес. 2022 17:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

89

0

У Вінниці суд обрав запобіжний захід для чоловіка, через якого в ДТП загинули троє людей

У Вінниці суд обрав запобіжний захід для чоловіка, через якого в ДТП загинули троє людей

Наразі тривають слідчі дії


У Вінниці суд обрав запобіжний захід для чоловіка, через якого в ДТП загинули троє людей

Вінницький міський суд застосував до чоловіка, через якого в ДТП загинули троє людей, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це повідомили у Вінницькому міському суді Вінницької області.

«Слідчий суддя ВМС ВО розглянув клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України», – йдеться у повідомленні.

Що сталося? Чоловік, керуючи автомобілем, не врахував швидкості руху та дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та інтервалу, внаслідок чого в’їхав у задню частину автомобіля, який рухався попереду нього в попутному напрямку. Потім водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із колоною мотоциклістів.

Внаслідок ДТП водії мотоциклів та пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події.

При обранні запобіжного заходу слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд залишив без задоволення клопотання сторони обвинувачення та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції