9 груд. 2022 09:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

58

0

У Вінниці відновив роботу ще один дитячий садочок

У Вінниці відновив роботу ще один дитячий садочок

Перед відкриттям було відремонтовано підвальне приміщення, де діти та працівники ДНЗ зможуть ховатися у разі повітряної тривоги


У Вінниці відновив роботу ще один дитячий садочок

8 грудня у Вінниці відновив роботу дитячий садочок №61, що у мікрорайоні Вишенька. Перед відкриттям було відремонтовано підвальне приміщення, де діти та працівники ДНЗ зможуть ховатися у разі повітряної тривоги.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Станом на вчора, 8 грудня, вже 51 дитина відвідала садочок №61.

«Укриття, яким користується малеча, оснащене усім необхідним та відповідає вимогам ДСНС, тобто приміщення має другий вихід, є витяжка, аварійне освітлення, конвектор, вбиральні, Wi-Fi, бойлер, вогнегасники та аптечки. Всі необхідні роботи виконано, адже безпека дітей найважливіше всього», – повідомляють у міській раді.

Як розповіла завідуюча садочка, у даному укритті одночасно можуть перебувати понад 140 людей.

За її словами, найпростіше укриття закладу поділено на два приміщення, в яких діти перечікують повітряну небезпеку та продовжують заплановані заняття згідно з графіком. Якщо тривога застала найменших під час обіднього сну, то в укритті є можливість продовжити тиху годину.

В укритті, для малечі облаштовано місця для ігор, наявні дидактичні та демонстраційні матеріали, а освітнє середовище є безпечним, інформативним, цікавим та змістовним.

«Загалом у різних мікрорайонах Вінницької міської територіальної громади у звичній формі працює 31 черговий дитячий садочок різних форм власності. Наразі понад 2600 дітей, відвідують заклади дошкільної освіти офлайн», – каже директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

У Вінниці відновив роботу ще один дитячий садочок

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР